teknikjobb.se

Logistikspecialist till KW Parts AB

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Logistikspecialist till KW Parts AB

KW Parts AB ingår i Klintberg & Way Group AB som en del i Anders Hedin Invest AB. Klintberg & Way Parts AB är generalagent och samarbetspartner för högkvalitativa och välrenommerade varumärken inom fordonsindustrin. Klintberg & Way Group är moderföretag för KW Parts, KW Wheels, KW Cars, Pro Imp AB, Dawa Däck AB och Interwheel AB

KW Parts AB grundades 1975 och är Europas största grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar. Vi verkar på den europeiska marknaden i 37 olika länder och har 50 anställda. KW Parts har sitt huvudsäte i Stockholm. Vi erbjuder över natten leveranser till alla länder från våra två lager i Sverige och Tyskland.

KW PARTS AB SÖKER EN LOGISTIKSPECIALIS
Vi söker en erfaren logistikspecialist som vill vara med och utveckla KW Parts Supply chain, från leverantörer i USA till företagskunder och privatpersoner över hela Europa.
KW Parts AB ingår i Klintberg & Way Group AB som en del i Hedin Group. Klintberg & Way Parts AB är generalagent och samarbetspartner för högkvalitativa och välrenommerade varumärken inom fordonsindustrin. Klintberg & Way Group är moderföretag för KW Parts, Dawa Däck , Pro Imp, KW Wheels och KW Cars

KW Parts AB grundades 1975 och är Europas största grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar. Vi verkar på den europeiska marknaden i 37 olika länder och har 50 anställda. KW Parts har sitt huvudsäte i Stockholm. Vi erbjuder över natten leveranser till alla länder från våra två lager i Sätra och Bålsta.

KW Parts är mitt inne i en stor förändringsresa där vi utöver att utveckla befintlig B2B affär även inom kort ska lansera ehandel till privatpersoner över hela Europa. Vi behöver därför stärka upp vårt team med en erfaren logistikspecialist till huvudkontoret i Kista, Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?
På KW Parts får du leda arbetet med att förbättra vår befintliga logistiklösning och se till att den motsvarar våra företagskunders förväntningar. Du får dessutom ansvaret över att vår kommande e-handelssatsning mot privatpersoner uppfyller alla de tuffa krav som ställs på en modern e-handelsplattform ur ett logistikperspektiv.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är en viktig del i vår verksamhet. Du kommer ha det övergripande ansvaret för all vår logistik. Du kommer vara ansvarig för att optimera våra processer samt säkerställa att vi alltid har de bästa logistikflöden med fokus på ledtid till rätt kostnad. Du kommer också utveckla spårningsmöjligheter för alla våra leveranser. Vårt arbete med drop-shipment kommer fortsätta att utvecklas, där vår blivande Logistikspecialist kommer att ha en nyckelroll. Tjänsten innebär att arbeta både operativt och strategiskt mot våra gemensamma mål. 

Kravprofil
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roller. Du har utbildning inom logistik eller supply chain. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper, där du hela tiden förväntas ifrågasätta, utveckla och optimera befintliga processer och rutiner. Du är van att jobba i team.

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper kring Logistikflöden

  • Erfarenhet av fraktupphandlingar

  • Van att arbeta nära speditörerna för att kontinuerligt optimera transportflöden

  • Van att driva utvecklingsprojekt

  • Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift

  • Mycket goda kunskaper i Excel

  • Erfarenhet från Fordonsbranschen är meriterande

  • Meriterande är om du arbetat med logistik inom e-handel mot konsument.

Som person är du ansvarstagande, affärsintresserad och resultatfokuserad. Du finner dig väl i en miljö som karaktäriseras av högt tempo och snabba beslut där du får kombinera högt och lågt för att finna de bästa lösningarna. En förutsättning för att kunna trivas och göra ett bra jobb hos oss är att du är förändringsbenägen, samarbetsvillig, och öppen för att lära dig nya saker.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Logisrtikspecialist till KW Parts AB är en direktrekrytering där du blir anställd av KW Parts AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till dem. Start enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Jenny Ryhd på via 0738-617211 mail: jenny.ryhd@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logistikspecialist till KW Parts AB

Eterni Sweden AB