teknikjobb.se

logga

Logistikkoordinator till OFFECCT

Ort
Utgår

2021-03-17

Ansök nu

Logistikkoordinator till OFFECCT

Företagsinformation

Offecct är ett designföretag med 30 anställda och en omsättning på ca 100 miljoner SEK, hälften av omsättningen utgörs av export till drygt 50 länder. Sedan maj 2017 ingår Offecct i norska Flokk, en internationell koncern med inriktning på design och utveckling av inredning för kontor och mjukt sittande. Vår fabrik ligger i hjärtat av Sverige i Tibro, ett samhälle med en lång och stark hantverkstradition. Här har vi sedan 1990 arbetat för att skapa unika möbler som bidrar till bättre möten mellan människor. Världen är full av produkter och vi på Offecct vill inte addera till det överflödet – om inte de möbler vi tillverkar på ett eller annat sätt tillför ett verkligt värde till människor, arkitektur och samhälle. Det är vår mission – och vår passion!

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i ett bolag där design och kvalitet präglar vardagen? Nu söker vi en konsult som vill gå in som Logistikkoordinator hos Offecct i Tibro. Som logistikkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ansvara för bolagets logistik- och leveransfrågor. Främst kommer du arbeta med export, finna kundanpassade logistiklösningar, transportplanering, transportbokning, fraktdokumentation för exportmarknaden samt vara kontaktperson till bolagets transportörer. Din huvudsakliga kontakt mot kund sker via mail och telefon på både svenska och engelska. Arbetet utförs under dagtid, 08:00-17:00.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom logistik eller tidigare relevant erfarenhet. Vi ser att du har god datorvana, meriterande om du har kunskaper i Monitor och viss erfarenhet av ERP-system. Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För att lyckas i rollen så krävs det att du är en problemlösare och duktig på att skapa relationer. Du kommer arbeta i ett mindre team så samarbete är en viktig del. Du kommer arbeta under eget ansvar och får driva dina arbetsuppgifter framåt själv. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta Sara Stenlund på mail, sara.stenlund@premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

Logistikutbildning (alt. Relevant erfarenhet) Körkort, egen bil Svenska & engelska i tal och skrift.

Kontaktperson(er)

Sara Stenlund

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Tibro

Publiceringsdatum

01 February 2021

Dela detta jobb

logga
Logistikkoordinator till OFFECCT

Premier Service AB