teknikjobb.se

logga

Logistiker med lageransvar till installationsföretag inom bygg

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Logistiker med lageransvar till installationsföretag inom bygg

ValueOne söker en logistiker med lageransvar till ett konsultuppdrag hos vår kund i Upplands-Väsby i norra Stockholm. Uppdraget tillsätts omgående och varar i cirka sex månader.

Om rollen
Uppdraget som logistiker är en delad roll där du dels har det operativa ansvaret för lagret, orderhantering, inköp, materialavrop, fraktbokning och inventering, dels arbetar som logistiker med ansvar för utveckling och förbättring av logistikflöden. I rollen förväntas du kommunicera “best practise” arbetssätt, ompröva processer och identifiera möjligheterna till ett effektivare IT-stöd. Du ska självständigt identifiera förbättringsområden och ta fram analyser för beslutsunderlag till företagets ledning och bereda förändringsprocessen av företagets logistik och lagerverksamhet. 

Erfarenhet och kompetens
Rätt person för uppdraget bör ha goda kunskaper i logistik, inköp och lagerverksamhet förvärvade genom utbildning och/eller arbetserfarenhet. Du besitter hög IT-mognad och har antagligen arbetat i något av de vanligare affärssystemen. En välutvecklad analytisk förmåga är värdefull för rollen liksom god kommunikativ och social förmåga. Likaså stark ansvarskänsla och laganda. Därtill är du en person som engageras av att driva ständiga förbättringar och är beredd att ge det där lilla extra för att stödja företagets övergripande affärsmål. Kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav för rollen. Du gillar att kavla upp ärmarna och arbeta med högt och lågt.

Ansökan
Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Logistiker med lageransvar till installationsföretag inom bygg

ValueOne AB