teknikjobb.se

Logistikchef

Ort
Utgår

2019-07-02

Ansök nu

Logistikchef


Arbetsgivare Kalmarsundsregionens Renhållare
Uppdragstyp Rekrytering
Område Chefstjänster/ Styrelse-uppdrag
Ort Kalmar
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2019-07-02

Företagspresentation

KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås. Drygt 130 000 invånare bor i KSRR:s verksamhetsområde och varje dag töms omkring 5 000 kärl. Omkring 1 200 fordon passerar grindarna till någon av KSRR:s tio återvinningscentraler dagligen. KSRR har ett 80-tal medarbetare. Uppdragen utförs såväl i egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är taxefinansierad och omsätter årligen omkring 176 miljoner kronor. Läs gärna mer om oss på: www.ksrr.se

Har du erfarenhet av att leda andra chefer? Har du förmågan att skapa engagemang hos dina medarbetare? Söker du nytt jobb? Ta chansen att vara en del av vår fortsatta utvecklingsresa!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

KSRR:s huvuduppdrag är att samla in och behandla hushållsavfall samt verka för att mängden avfall ska minska. Din roll i detta blir att ansvara för insamling av hushållssopor med bil, insamling via återvinningscentraler och insamling via entreprenörer. Du kommer även att vara trafikansvarig. Vi har valt att samla dessa uppdrag under titeln logistikchef.

Engagerande ledarskap

Vi söker dig som sätter stolthet i att vara en engagerande chef och som vill vara en ambassadör för kommunalförbundet KSRR. Du är intresserad av hur ditt ansvarsområde i processen påverkar helheten och arbetar för att KSRR hela tiden ska bli bättre för våra medarbetare och kunder vilket också förbättrar miljön.

Som chef i vår ledningsgrupp har du två viktiga områden att ansvara för. Det första är att din del i förbundets produktionsprocess fungerar optimalt. Det lyckas du med genom att inspirera, engagera och följa upp dina fyra direkt underställda medarbetare. Det krävs ett genuint intresse för logistik, människor och kommunikation. Det andra är att kontinuerligt utveckla din del av förbundets verksamhet. Här är det viktigt att kontinuerligt hålla dig uppdaterad om framtidens möjligheter genom att exempelvis delta i nätverk och omvärldsbevaka samhällets utveckling.

Rätt från mig

Det som genomsyrar KSRR är att alla medarbetare ska leva efter Rätt från mig. Det är ett mantra vi använder som grund för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer. Vi ser fram emot att ta del av dina erfarenheter kring ständiga förbättringar och Lean för att komma vidare i vårt arbete!

Din profil

Vi vill att du har erfarenhet av att leda en organisation i förändring genom andra ledare. Då avdelningen har medarbetare runt om i våra medlemskommuner är det en självklarhet att du har B-körkort.

Tyngpunkten i uppdraget ligger på logistikflöden genom både egen personal och via entreprenad. Branscherfarenhet liksom kännedom om logistik, tyngre fordon och arbetsutrustning är därför meriterande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Logistikchef

Unik Resurs i Sverige AB