teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Logistikarbetare

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Logistikarbetare

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Tibro söker vi nu en logistikarbetare.

Som logistikarbetare kommer du arbeta med att hantera inkommande leveranser, allt från ankomstregistrering till att se till att materialet hamnar på rätt plats. Du kommer även förbereda utgående leveranser med etiketter och boka leverans. Viss truckkörning kan förekomma.

Du kommer arbeta i Tibro och arbetet utförs på dagtid. Uppdraget är 2 månader (eventuellt förlängning) med start så snart som möjligt.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta inom lager och logistik, har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav, truckkort är meriterande.

Som person är du arbetsam och kan driva ditt arbete framåt själv. Du är prestigelös och kan samarbeta väl i grupp. Vidare är du noggrann och kan hantera datorer på ett bra sätt.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Vi tar EJ emot ansökningar via mail.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Logistikarbetare

Premier Service AB