teknikjobb.se

Logo

Logistik & transportchef i Borlänge

Ort
Utgår

2019-11-10

Ansök nu

Logistik & transportchef i Borlänge

Logistik och transportchef

Som Logistik- och transportchef leder du vårt omfattande arbete med logistik och transporter med fokus på en hög leveranssäkerhet till våra kunder runt om i Sverige, för att bidra till en enastående kundupplevelse. I det ingår att vårda relationerna med våra leverantörer och följa upp våra transportflöden. Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp för Customer Development Center och får en betydande roll för att medverka till företagets framgång. Avdelningen har nu flera spännande projekt på gång för att bidra till företaget stora ambitioner för fortsatt tillväxt.

För att passa i rollen behöver du några års erfarenhet från en ansvarfull roll inom logistik och transport. Har du dessutom erfarenhet och intresse för affärsutveckling som kommer det att vara till nytta för dig. Det här är nämligen en tjänst för dig som gillar frihet under ansvar och som erbjuder stora möjligheter till att utvecklas.

Du är en person som gillar att jobba tillsammans med ditt team, samtidigt som du tar ansvar och beslut för ditt område. Du är flexibel och en naturlig relationsbyggare som tack vare din erfarenhet och kompetens behåller du ditt lugn även i utmanade situationer.

Ansökan och kontakt Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Sista ansökningsdag är 2019-11-10 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor är du välkommen att kontakta Chef CDC Kimmy Dalbjer, 0241-255 54 eller mail: kimmy.dalbjer@mockfjards.se.

Ansvarig rekryterare

Kimmy Dalbjer

kimmy.dalbjer@mockfjards.se

Dela detta jobb

Logo
Logistik & transportchef i Borlänge

Mockfjärds Fönstermästaren AB