teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Logistics Specialist

Ansök nu

Logistics Specialist

ValueOne söker en Logistics Specialist till ett ledande skandinaviskt modeföretag specialiserade på hållbarhet och genomtänkt design med huvudkontor i Stockholm. Uppdraget löper på sex månader och ska tillsättas snarast. För rätt person finns goda möjligheter att bli tillsvidareanställd efter fullgjort uppdrag.

Om rollen

Som Logistics Specialist kommer du att arbeta på ett företag som befinner sig i en tillväxtfas både nationellt och internationellt. Du ansvarar för bland annat lagerstyrning och varuflödeskoordinering för att säkerställa leveranser på utsatt tid. Arbetet sker i nära samarbete med inköps- och säljavdelningen, externlager samt butiker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Lagerstyrning, transport- och orderkoordinering.

  • Koordinering av E-handel samt leveranser till centrallagret och butiker.

  • Hantera och administrera reklamationer och returer.

  • Styrning av inkommande- och utgående flöden.

  • Enklare import- och exportadministration.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller har några års erfarenhet av logistikplanering på en operativ nivå. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom detaljhandeln är meriterande, liksom erfarenhet från att arbeta i ett globalt sammanhang. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att jobba i affärssystem som exempelvis M3. För att trivas i rollen är det viktigt att du är driven och framåt och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du en duktig administratör och är en analytisk och lösningsorienterad person.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Logistics Specialist

ValueOne AB