teknikjobb.se

Logistics Operator

Ansök nu

Logistics Operator

AkzoNobel Adhesives AB har tillverkat trälim och hartsystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. AkzoNobel Adhesives AB är en del av AkzoNobel-koncernens globalt erkända Wood Coatings leverantör. Årligen levereras cirka 120 000 ton trälim till kunder Europa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika och Asien. På siten idag är vi 100 anställda. För mer information https://woodadhesives.akzonobel.com/
Motiveras du av att arbeta med hållbarhet, säkerhet och innovation?  Vill du arbeta med moderna arbetsmetoder där ordning och reda präglar arbetsplatsen? Sätter du värde på arbetsglädje och balans mellan jobb och fritid? Då är du kanske den vi söker till vårt framgångsrika team inom Materialhantering för AkzoNobel Adhesives i Kristinehamn!

Vad kommer du arbeta med? 
Som Logistic Operator kommer du tillhöra vår avdelning för Materialhantering som består av 10 logistikoperatörer och en koordinator. Teamet ansvarar för all materialhanteringen för allt ankommande och avgående material för anläggningen. Interna serviceuppdrag för anläggningens övriga funktioner ingår även i avdelningen uppdrag. I det dagliga arbete jobba med ständiga förbättringar inom konceptet Lean. Dina arbetsuppgifter är följande:

  • Lossning av ankommande förpackat material samt placering i lager, provning och analyser av råvaror

  • Plockning av order samt sammanställande av leverans dokumentation för detta

  • Lastning av förpackat material på lastbil

  • Lastning av utgående produkt på tankbilar, jvg-vagnar – finns ett flertal olika lastningsystem

  • Lossning av tankbilar,bulkbilar med ankommande råvaror, finns ett flertal olika lossningsystem

  • Ansvarar för administrationen/planeringen i affärssystemet för eget utfört arbete

  • Ansvarar för ADR-reglementet i sitt dagliga arbete med farligt gods

Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till Production Lead.

Vem är du? 
Du som person är varm, ödmjuk och prestigelös med en stark teamkänsla. Du trivs med att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du är handlingskraftig och tar ansvar för ditt arbetsområde genom att vara lösningsorienterad, utan att riskera kvalitet och säkerhet. Eftersom tjänsten samverkar med kringliggande funktioner ställs höga krav på att du fungerar bra i team, är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du delar mer än gärna din kunskap med dina kollegor och arbetar aktivt för att skapa en positiv, innovativ och engagerande arbetsmiljö. 

För att bli framgångsrik i rollen bör du ha en gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av lager eller liknande verksamhet. Du bör ha ett starkt tekniskt intresse. Det är meriterande om du har truckkort: A1, A2, B1, B3 och C2. Likaså är det meriterande om du har ADR 1.3, fallskydds och travers men inget krav. Saknar du vissa delar så utbildar vi dig på plats. Du har en fallenhet för att sätta dig in i olika system. Vi arbetar bland annat med SAP som affärssystem. För tjänsten krävs det goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Varför ska du välja AkzoNobel som din nya arbetsgivare? 
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan 
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!   Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email. 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Jan Steen, Production Leader, +46 550 88 831
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64

 

Dela detta jobb

Logistics Operator

Akzo Nobel