teknikjobb.se

Logistics and Warehouse på KONE söker ny medarbetare, Stockholm

Ansök nu

Logistics and Warehouse på KONE söker ny medarbetare, Stockholm

Om du jobbar med god kvalitet och effektivitet i fokus och är med och bidrar till en positiv och trivsam arbetsplats, vill ha högt tempo på jobbet och samtidigt ha inställningen att  du vill ge det där lilla extra till dom du hjälper!  

Då ska du absolut läsa vidare!

Vi söker ny medarbetare till Logistics and Warehouse, KONE Centrallager i Årsta som huvudsakligen kommer jobba med administrativa uppgifter som verktygs koordinator i kombination med ordinarie lagerhantering, boka olika transporter av material, bedöma och avgöra vilka typer av transport som är lämpligast.  Lossning och lastning av gods med truck, ankomst kontrollerar och registrerar materialet, plock av order, inlagring av gods, returhantering och andra förekommande lageruppgifter.

Jobbet hos oss på Logistics and Warehouse

Du kommer i första hand jobba med koordinering och registrering av teknikernas verktyg och mätutrustningar så vi hela tiden följer de satta direktiv som ställs enligt lagar och förordningar. Du måste ha stora kunskaper i att jobba med Excell, andra IT verktyg då all registerhantering sker digitalt. Du ska ha löpande kontakt med tekniker för inventering av deras verktyg. Vara kontaktperson mot leverantörer för test och kalibrering. Vårt egna registreringssystem KONE Share kommer vi att utbilda dig i, och du måste därför känna dig mycket bekväm att jobba i- och lära dig nya stödsystem.

Din inställning och dina insatser kommer vara jätteviktiga, du tycker det är kul att jobba proaktivt och förbyggande för att hitta logistiklösningar, vara lyhörd för vad enheterna ser som förbättringar, ansvara för att rutiner och processer efterlevs, våga säga till om de inte gör det, och då kunna coacha de du supportar så att rutinerna sitter nästa gång man vill ha hjälp. 

Är det här du? 

Gymnasial utbildning, gärna logistikhantering/teknik inriktad alternativ utbildning vi bedömer likvärdig. Du måste kunna MSOffice och ha stora kunskaper inom Excell. Engelska är vårt koncernspråk, så både i tal o skrift är ett måste. Krav Truckkort Motvikt A och B. Kunskaper i SAP mycket meriterande. 5-7 års dokumenterad erfarenhet lagerhantering med administrativa kunskaper .  

Du trivs med att arbeta självständigt,  är en medarbetare som kan samarbeta med kollegor och är hjälpsam mot tekniker som behöver stöttning vid upphämtning av material. Du måste kunna ta initiativ, inte vara rädd att säga ifrån och det behövs och att du bidrar till god framförhållning med stor ordning o reda. 

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-06-21. Har du frågor är du välkommen att kontakta:  Logistics Team Leader Daniel Tengvall 08- 752 35 96 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Dina möjligheter hos oss 

På KONE ser vi inte karriär som en stege ! Vi visualiserar det som en hel klättervägg där du väljer väg upp, ner, åt höger eller vänster. Prova på olika affärsområden, arbeta med prestigebyggnader eller ta dig an utmanande roller inom KONE både lokalt eller globalt. Vi är ett innovativt bolag som ständigt har nya projekt på gång. För att du ska få rätt förutsättningar har vi en egen utbildningsplattform, som du får tillgång till, allt för att du ska kunna växa och utvecklas.

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Dela detta jobb

Logistics and Warehouse på KONE söker ny medarbetare, Stockholm

KONE AB