teknikjobb.se

Ecolean växer och till vår logistik- och kundsupport avdelning för fyllmaskiner och maskindelar söker vi nu en blivande kollega med erfarenhet från orderplanering, logistik och transport samt lagerarbete med plock och packning.

Arbetet innebär:

  • Att vara en del i ett team som ansvarar för att planera och utföra order av fyllmaskiner och maskindelar från att vi får order tills att order levereras till våra kunder globalt.
  • Arbeta med orderhantering och planering där stor del av det administrativa arbetet utförs i vårt affärssystem IFS.
  • Planera, projektera, leverera och följa upp order: Projektplanering, uppföljning, dokumentation, transport planering, skeppningsdokument, plockning och packning (maskindelsorder) samt utskeppning.
  • Planering av maskiner och maskindelar kräver mycket arbete med tekniska termer.
  • Att arbeta i olika arbetsmiljöer med hantering av både fyllmaskin och maskindelar, både administrativt arbete och lagerarbete är en del av det dagliga arbetet.
  • Nära kontakt och samarbete med både interna och externa kunder.
  • Att vara en del i en grupp som hjälps åt för att ständigt förbättra våra processer.

Vi letar efter dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete med projekthantering av order och dess planering. Arbeta med plockning och packning, samt att administrera leverans till kund är också en kunskap du har.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha jobbat med affärssystemet IFS eller liknande. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du har erfarenhet att arbeta med internationella transporter. Kunskap och intresse om maskiner och teknik är en stor fördel.

Med ett högt tempo, där varje persons arbetsinsats betyder mycket, är det viktigt att du är stresstålig och tycker om att ta ansvar för ditt arbete. På vår logistik- och kundsupport avdelning arbetar vi gemensamt för att uppnå bästa möjliga teamkänsla.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och initiativkraft, där fokus ligger på kvaliteten i utfört arbete. Vi erbjuder dig att bli en del av ett expansivt, globalt företag med höga ambitioner.

För ytterligare information kontakta Emil Axelsson, Manager Logistics and Customer Support emil.axelsson@ecolean.se

Välkommen med din ansökan via vårt webformulär. Sista ansökningsdag är den 14 december 2018, men ansök gärna så snart som möjligt då vi behandlar ansökningar löpande.

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

LOGISTICS AND CUSTOMER SUPPORT

Ansök nu

Dela detta jobb