teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Locum söker en senior projektledare teknisk infrastruktur Norra Hagastaden

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Locum söker en senior projektledare teknisk infrastruktur Norra Hagastaden

Vi förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Ett viktigt och omfattande sjukhusområde som Locum förvaltar är Karolinska Universitetssjukhuset. Detta är ett av Europas största universitetssjukhus som tillsammans med Karolinska Institutet utgör ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende.


Vill du vara med i utvecklingen av Norra Hagastaden, gamla Karolinska sjukhusområdet? Är du en skicklig och erfaren samhällsbyggare med förmåga att leda och driva komplexa projekt där fokus är ett effektivt och säkert genomförande? Sporras du av att få vara delaktig i uppbyggnaden av den nya stadsdelen Norra Hagastaden i Solna stad?

När vårdverksamheten nu flyttat in i NKS ska stora delar av det gamla sjukhusområdet exploateras och säljas. Enligt det fastställda planprogrammet ska 3 000 bostäder och 150 000 kvm verksamhetsyta skapas. Regionen äger till största delen alla byggnader, mark och försörjningssystem.

Inom Region Stockholm har Locum uppdraget att verkställa fastighetsförsäljningar och i försäljningsportföljen ingår bland annat Norra Hagastaden. För att möjliggöra försäljningsplaner krävs omfattande planeringsarbete, uppbyggnad av ny infrastruktur så som till exempel gator, el, VA samt allmän platsmark, successiv avveckling av gammal infrastruktur, rivningar och anpassningar av ett antal befintliga byggnader.

Som senior projektledare teknisk Infrastruktur ingår du i projektgruppen som ansvarar för utveckling och försäljning av Norra Hagastaden. Ditt ansvarsområde är i huvudsak infrastruktur och genomförandefrågor och rollen innebär även ett samordningsansvar inom ramen för ditt delprojekt.

Arbetsuppgifter:

 • Ansvara för planering, utredningar och framtagande av investeringsprogram för områdets infrastrukturutbyggnad.

 • Genomförande av delar av framtagen utbyggnadsplan utifrån kommande beslut och avtal/överenskommelser.

 • Framtagande av erforderliga kalkyler och beslutsunderlag för olika delprojekt.

 • Ansvara för att utredningar och aktiviteter kopplat till nedstängningen av den gamla infrastrukturen genomförs.

 • Ansvara för samordning och kravställning av utbyggnadsplanens delprojekt och dess olika intressenter.

 • Hantera gränsdragningsfrågor mot kvarvarande byggnation, infrastruktur samt nya och övriga angränsande fastighetsägare.

 • Tillsammans med dina kollegor verka för att hitta synergier för att hitta bästa möjliga affärsnyttan.

Kvalifikationer:

 • Högskoleutbildad eller motsvarande, med minst 15 års erfarenhet från projektledning av komplexa projekt inom ramen för samhällsbyggnadsprojekt. Från behov, kravställning till genomförande.

 • Utbildning och erfarenhet av att handlägga BAS-P och BAS-U.

 • Gedigen erfarenhet av att varit verksam inom samhällsbyggnadsprojekt där kvalificerad infrastruktur byggts upp i samband med exploatering.

 • Erfarenhet av att arbeta i en miljö där det samtidigt pågår samhällsviktig verksamhet.

 • Erfarenhet av att vara affärsmässig och ha goda ledaregenskaper samt erfarenhet från att styra och samordna flera olika aktörer mot gemensamma mål.

 • Goda kunskaper av att genomföra projekt inom ramarna för LOU.

 • God kommunikativ med förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projekteringsledning. Det är också meriterande om du har kvalifikationer som motsvarar KA enligt PBL nivå K. Vi ser gärna att du har kunskap om regionens verksamhet samt erfarenhet från att arbeta med kommuner i utvecklingsprojekt.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har mycket god samarbetsförmåga och som trivs i en utåtriktad roll. Vi värdesätter din initiativförmåga och att du trivs med en omväxlande vardag med periodvis högt tempo. Vi tror att din omgivning beskriver dig som lyhörd, att du är van att hantera stora mängder information och se hur olika delar hänger ihop i en helhet.

För att trivas i rollen krävs energi, engagemang och initiativkraft. För att nå framgång tror vi att nyckeln är struktur, relationsskapande och en förmåga att knuffa flera parallella aktiviteter framåt i olika faser.

Vad Locum erbjuder dig
Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder Locum sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Organisationen säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Locum delar Region Stockholms styrande värderingar som är öppenhet, kompetens, pålitlighet och samverkan. Kulturen präglas av gemensamma ledord och värderingar och du omges av kompetenta kollegor samtidigt som du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

Locums sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar Locums värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas här.

För Locum är det en självklarhet att eftersträva jämställdhet och jämlikhet på arbetsplatsen och de ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som senior projektledare teknisk infrastruktur passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Locum med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se eller 072–389 99 75.

Sista ansökningsdatum som är 22 november 2021.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på 
www.fasticonjobb.se.

Dela detta jobb

Locum söker en senior projektledare teknisk infrastruktur Norra Hagastaden

Fasticon AB