teknikjobb.se

LKAB söker semestervikarierande busschaufförer, lastbilschaufförer och maskinförare

Företag LKAB
Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

LKAB söker semestervikarierande busschaufförer, lastbilschaufförer och maskinförare

LKAB söker semestervikarierande busschaufförer, lastbilschaufförer och maskinförare

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Inför sommaren 2021 har vi behov av ett antal vikarierande busschaufförer i Kiruna och Malmberget samt lastbilschaufförer och maskinförare i Malmberget.

Busschaufförer Kiruna och Malmberget:

Till Kiruna och Malmberget söker vi busschaufförer vars huvudsakliga arbetsuppgifter är persontransporter och godstransporter. Övriga arbetsuppgifter inkluderar städning och tvättning av bussar och garage. Även gods- och posttransport ingår i arbetsuppgifterna.
Körkort D är ett krav.

Lastbilschaufförer/Maskinförare Malmberget:

Till vägunderhåll under jord söker vi personer som har förarbevis för hjullastare, erfarenhet av grävmaskin/traktorgrävare/väghyvel, körkort C och/eller andra maskiner som används i vägunderhåll.

Till transporten i Malmberget söker vi lastbilschaufförer för godstransporter. Arbetet sker både under jord som ovan jord och vi utför även hjullastaruppdrag.
Som lägst önskar vi personer som har körkort C och utbildning i godshantering för att lasta och lossa våra lastbilar men det är också meriterande att ha förarbeviset för hjullastare.

Dina kvalifikationer

Arbetet innebär dagliga kontakter med ett stort antal människor, vilket förutsätter att Du har en god samarbetsförmåga samt att Du är serviceinriktad.

Körkort B samt C och/eller D är ett krav. Det är även tidigare erfarenhet av arbete som busschaufför, lastbilschaufför och maskinförare.
YKB är meriterande samt förarbevis för hjullastare likväl som allmän företags-, gruv-, anläggnings- och lokalkännedom.

Du ska ha fyllt 18 år och har en fullgjord eller pågående gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot fordon.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård på olika träningsanläggningar, bokning av LKAB:s fritidsstugor samt andra typer av förmåner.

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev så snart som möjligt då rekryteringen sker löpande. Det innebär att du kan bli kontaktad innan annonseringstiden löpt ut.

För frågor eller ytterligare information kontakta rekrytering@lkab.com

Dela detta jobb

LKAB söker semestervikarierande busschaufförer, lastbilschaufförer och maskinförare

LKAB