teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som industrielektriker på sektion SME (Södra förädling Malmberget underhåll el) kommer du i huvudsak att arbeta med drift och underhåll av hög- och lågspänningsdistribution, samt installation och service av elektrisk utrustning på 0,4-145 kV. Du kommer att ingå i en grupp på 9 elektriker som arbetar målstyrt, varför det ställs stora krav på förmågan att både kunna arbeta självständigt och i grupp.

Dina kvalifikationer

Vi söker en drivande och engagerad medarbetare som är en positiv, stabil och lyhörd person och som gillar att jobba med andra människor samt klarar av att hantera stressiga situationer. Du har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då vi söker främst att utöka våran styrka på högspänningssidan så är erfarenhet av arbete på högspänning väldigt meriterande. Körkort klass B är ett krav.Arbetstid dagtid.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervju ske löpande. Närmare information om tjänsten får du av Peter Lyckholm Produktionschef 0970-76251.

LKAB söker Industrielektriker

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-01

Ansök nu

Dela detta jobb