teknikjobb.se

 • Befattning

  Beredare

 • Stationering

  LKAB, Malmberget

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdatum

  2020-11-01

 

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker en driven Beredare till gruvmek/fasta anläggningar i Malmberget underjord.

I arbetsuppgifterna ingår FU-planering/beredning (kort och långsiktig), medverkan i det förebyggande underhållet, upprätta och utveckla underhållsystem, reservdelsupplägg medverka i arbetet med ständiga förbättringar, uppföljning av kostnader, inköp och avrapportering i MOVEX.

Skiftform: dagtid uj,

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som har gymnasieutbildning och goda erfarenheter från underhåll uj samt datavana. Du är självgående och öppen för nya idéer, samt ser möjligheter med syfte att lösa underhållsproblem. Erfarenhet från underhållsarbete inom detta område och/eller bakrund som mekaniker är meriterande.

Körkortskrav: B

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Produktionschef Mattias Hansson (Må-Fre 0700-1400) Tel: 0970-76663.

Välkommen med din ansökan, innehållande CV, Personligt brev och Körkortskopia senast 31/10/2020.

LKAB söker en dynamisk Beredare till Gruvmek

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb