teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Livsmedelsoperatörer till vår kund i Sotenäs

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer till vår kund i Sotenäs

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


ARBETSUPPGIFTER

Som Livsmedelsoperatör kommer du arbeta med att packa upp fryst råvara, väga, övervaka produktion, kontrollera och emballera produkter. Du arbetar med hälsa, miljö och säkerhet och medverkar till att produktionen utförs enligt gällande rutiner och regelverk. I produktionen är hygien och livsmedelssäkerhet viktig. Här kommer du att ingå i ett härligt team med andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team och klarar av ett högt tempo i en kyld miljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER

  • Meriterande är utbildning inom processteknik eller livsmedel.

  • Självständig, praktiskt lagd, snabb, fokuserad och gillar att få saker gjorda.

  • Behärska svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten  är ett tidsbegränsat konsultuppdrag med omgående start. Som konsult får du en anställning i Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Josefine Ågren till josefine.agren@eterni.se. Ansökan via mail hanteras inte. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Livsmedelsoperatörer till vår kund i Sotenäs

Eterni Sweden AB