teknikjobb.se

Livsmedelsoperatörer till vår kund i Göteborg!

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer till vår kund i Göteborg!

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsoperatör arbetar du i produktionslinjen där du utför bland annat kvalitetskontroller och processövervakningar. Du arbetar med hälsa, miljö och säkerhet och medverkar till att produktionen utförs enligt gällande rutiner och regelverk. Manuella arbetsuppgifter kommer också att förekomma. 

Du kommer att ingå i ett härligt team med andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team och klarar av ett högt tempo i en kyld miljö. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom en livsmedelsindustri ses detta som meriterande men är inget krav. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER

  • Körkort, då det inte går så bra kollektivtrafik på dessa arbetstider

  • Goda kunskaper i svenska, du behöver kunna förstå skriftliga instruktioner och kommunicera på svenska. 

  • God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen

  • Kunna arbeta skiftande arbetstider, kväll och dagtid. 


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som livsmedelsoperatör hos våra kunder är ett konsultuppdrag med omgående start.  Som konsult får du en anställning i Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Josefine Ågren till josefine.agren@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Livsmedelsoperatörer till vår kund i Göteborg!

Eterni Sweden AB