teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Livsmedelsoperatörer till Marenor i Kungshamn

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-02-22

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer till Marenor i Kungshamn

Marenor är en ledande sjömatsproducent på den nordiska marknaden och ingår i den norska sjömatskoncernen Insula. Vi är modiga, nära och engagerade i allt vi gör. Det genomsyrar allt från det miljövänliga fisket, de smakrika produkterna, vårt samhällsansvar och till relationer med våra anställa, kunder och leverantörer. Vi levererar våra smakrika produkter i Norden, övriga Europa och vidare ut i världen. Vårt namn Marenor ger en fingervisning om vår verksamhet; 'mare' är det latinska ordet för hav och 'nor' signalerar vårt nordiska ursprung. Marenor har sin verksamhet på den svenska västkusten, med fabriker i Kungshamn, Lysekil och Varberg.

Insulakoncernen etablerades 2015. Genom vår portfölj av starka och traditionsrika företag, samlar och bygger vi en stabil, tvärvetenskaplig kompetens om förädling och försäljning av sjömat. Vår strategi är att tillsammans vara en komplett leverantör av sjömat till dagligvaruhandeln och storhushållsmarknaden, med Norden som vår hemmamarknad.

Sjömat är bra för kroppen och bra för miljön. Konsumenterna väljer sjömat när den smakar gott och är enkel att tillaga. Det ska vi jobba för och genom det göra vårt samhälle sundare och mer hållbart. Det är därför vi säger: En bättre värld genom kärlek till sjömat.


ARBETSUPPGIFTER

Som Livsmedelsoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att tömma, kontrollera, lägga, väga, fylla på material, och packa. I produktionen är livsmedelssäkerheten mycket viktig och du behöver därför kunna tillse att rutiner gällande egenkontroll följs inom aktuella operatörsområdet. Du kommer att arbeta i en kyld miljö där arbetstiderna kommer att vara skiftande på samtliga tider på dygnet. 

Arbetsuppgifterna består även av: 
▪ Tillse att rutiner gällande egenkontroll följs inom aktuella operatörsområde.
▪ Kunna förbereda och genomföra modifiering av mekaniska inställningar för aktuella maskiner inom det egna operatörsområdet.
▪ Verkar proaktivt och långsiktigt för stabil teknisk status inom det egna området. Fokuserar på beteenden som bidrar till resultat, flexibilitet, handlingskraft och kommunikation.
▪ Kunna förbereda och genomföra daglig tillsyn/underhåll av alla maskiner inom det egna operatörsområdet eller även utföra felavhjälpning och problemlösning vid vanligt förekommande mekaniska driftstörningar.
▪ Att jobba aktivt med ständiga förbättringar inom produktion/arbetsmiljö för sig själv och kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER

  • 3 årig teknisk utbildning eller motsvarande samt viss yrkeserfarenhet. 

  • Självständig, praktiskt lagd, snabb, fokuserad och gillar att få saker gjorda.

  • Behärska svenska i tal och skrift.

  • Behärskar dator som arbetsredskap. 

  • Krav på noggrannhet och strukturerat arbetssätt. 

  • Truckkort är meriterande. 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten  är ett tidsbegränsat konsultuppdrag med omgående start. Som konsult får du en anställning i Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Josefine Ågren till josefine.agren@eterni.se. Ansökan via mail hanteras inte. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Livsmedelsoperatörer till Marenor i Kungshamn

Eterni Sweden AB