teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Livi Fastigheters Traineprogram inom fastighetsbranschen.

Ansök nu

Livi Fastigheters Traineprogram inom fastighetsbranschen.

Livi Fastigheter söker dig som tar examen inom samhällsbyggnad, fastighetsekonomi eller liknande för vårt Traineeprogram. Vi är ett växande fastighetsbolag och hos oss får du möjlighet att arbeta på en händelserik och engagerad arbetsplats som erbjuder spännande karriärmöjligheter. Du som nyexaminerad får utvecklas inom bygg- och fastighetsbranschens alla skeden och formas mot det som lockar dig mest inom exempelvis projektutveckling eller förvaltning. Sök idag!

Om tjänsten

Livi fastigheter är en långsiktig fastighetsaktör vars affärsidé är att utveckla och äga samhällsfastigheter och bostäder.

Livi fastigheters organisation utgörs av medarbetare med bred kompetens från en varierad bakgrund med det gemensamma att de besitter mycket erfarenhet. Detta gör att vi har koll på alla viktiga delar i alla skeden, samtidigt som vi kan se helheten från idéskedet fram till förvaltningsskedet.

Idag arbetar 10 personer i Livi-koncernen, innefattande projekt- och fastighetsutvecklare, projektledare, projekteringsledare och fastighetsförvaltare samt personal med ekonomi- och ledningsfunktion. Koncernens mål är att expandera på strategiska orter under utveckling för trygga och stabilt ökande fastighetsvärden.

Vi befinner oss just nu mitt i en stor tillväxtresa och erbjuder en traineeplats där vi ger möjligheten där du får prova på och lära dig om förvaltning, projektledning, projektutveckling och förvärv av fastigheter. Under tiden ges du möjlighet att vara delaktig i företagsbyggandet och de utmaningar vi ställs inför under expansionen.

Målet med programmet är att du ska få bred kunskap och erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du kommer få arbeta i projekt med seniora kollegor för att på sikt kunna växa in i en roll som lockar dig mest. Under programmet kommer du få en egen mentor som du rapporterar till och bollar idéer och tankar med.

Du erbjuds

 • möjligheten att hoppa på ett företag i början av en expansionsresa, där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas under resan
 • variation genom rotation, ingen dag är den andra lik, du får möjlighet att prova på flera delar inom organisationen och möta de olika utmaningarna som uppstår
 • möjligheten att arbeta strategiskt och nära besluten
 • att arbeta i frihet under ansvar med möjlighet till en brant utvecklingskurva och samtidigt få en bild av de olika arbetsområdena

Arbetsuppgifter

Traineeupplägget kommer stäcka sig under ca 1 år beroende på individuellt intresse och utveckling. Du kommer att få prova på att jobba i projektens alla skeden vilket ger dig en av de bästa möjligheterna att utveckla dina kunskaper inom respektive område. Tillsammans med fastighetsförvaltare, projekt- och projekteringsledare, projektutvecklare och folk i ledande ställning kommer du involveras i idé, plan, genomförande och förvaltningsskedet.

Vi söker dig som

 • Är nyexaminerad ingenjör i samhällsbyggnad, lantmäteri, fastighetsekonomi med inriktning på bygg och fastighet
 • Är positiv, engagerad och driven med en vilja att förbättras och tillsammans utvecklas med Livi Fastigheter som bolag
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande egenskaper/erfarenheter

 • Engagemang utöver studierna under studietiden.
 • Intresse för aktier, bolag och entreprenörskap.

Som person är du:

Affärsmässig

Ansvarstagande

Uthållig

Initiativtagande

Övrig information

 • Start: Sommaren 2022
 • Ansök senast 14 mars 2022
 • Omfattning: Heltid, rekrytering, 6 månaders provanställning tillämpas
 • Placering: Stockholm, resor kan förekomma
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Livi Fastigheters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Livi fastigheter är en långsiktig fastighetsaktör vars affärsidé är att utveckla och äga samhällsfastigheter och bostäder. I vårt hyresbestånd finns bland annat äldreboenden, LSS-boenden, skolor, särskilda vård och omsorgsboenden samt cirka 700 hyreslägenheter. Med pågående produktion inräknat kommer det totala egna hyresbeståndet att uppgå till närmare 2 miljarder. Livi-fastigheters projekt- och fastighetsutvecklingsdel driver projekt omfattande både småhusområden och större kvarter med flerbostadshus. Projekten drivs både för egen förvaltning och för avyttring bland annat i form av bostadsrätter. Målet är att produktionsstarta 300 bostäder per år fram till år 2025 därefter öka takten till 500 bostäder per år, med en variation av bostadsrätter och hyresrätter för att kunna möta marknadens efterfrågan.

Genom vårt eget hyresbestånd skapas ett starkt och stabilt kassaflöde. Genom att vi bygger byggnader både åt oss själva och för avyttring, säkerhetsställer vi en långsiktig tillväxt med stabil finansiell grund oavsett konjunkturläge.

Livi fastigheters organisation utgörs av en bred kompetens med medarbetare från en varierad bakgrund med det gemensamma att de besitter mycket erfarenhet. Detta gör att vi har koll på alla viktiga delar i alla skeden, samtidigt som vi kan se helheten från idéskedet fram till förvaltningsskedet. För att säkra genomförbarheten och produktionstakten med bibehållen kostnadseffektivitet och kvalité för våra projekt, ingår det i koncernen ett delägt byggbolag vars prioritet är att genomföra vår produktion.

Dela detta jobb

Livi Fastigheters Traineprogram inom fastighetsbranschen.

Academic Work