teknikjobb.se

Linjemontör – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Linjemontör – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av ett högt säkerhetstänk och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi är ett engagerat och drivet gäng som nu söker nya kollegor till vår verksamhet i Mellansverige. Är du en ansvarstagande person med högt säkerhetstänk som trivs med ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet perfekt för dig!
  
Din roll som Linjemontör
Som Linjemontör kommer du att arbeta med ombyggnation, nybyggnation och underhåll av region och stamnätsledningar, 40-400Kv på vår avdelning Regionledningar Mellan. Constructions uppdrag inom Vattenfall Services är att driva underhållsuppdrag och stora projekt på stam och regionnät. Underhållsuppdragen som kan vara planerade eller akuta, ställer höga krav på att vara lösningsorienterad och ta snabba beslut. Projekten är noga planerade och löper under kortare eller längre tid. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.
 
Vi erbjuder dig ett omväxlande, utvecklande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete. I första hand kommer arbetsområdet vara Mellansverige, men återkommande tjänsteresor och övernattningar är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Norden som arbetsfält, “vi åker dit där jobben finns”.
 
Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av El-teknisk eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå, att kunna arbeta på hög höjd är ett krav. Har du några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation, elkraftsmontage eller arbete på stamnätet (200-400kV) är det meriterande.

Som person har du ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett stort driv och engagemang. Du tar initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och samarbete med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklart. Flytande svenska i tal och skrift krävs för tjänsten samt B-körkort.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Stefan Dahlberg, 070-246 54 99. För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta rekryterare Elias Ställ, 072-452 95 40, elias.staell@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Du blir stationerad på hemorten med i första hand Mellansverige som arbetsområde.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Linjemontör – Vattenfall Services

Vattenfall AB