teknikjobb.se

Life Science-konsult till Sveriges attraktivaste arbetsgivare!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Life Science-konsult till Sveriges attraktivaste arbetsgivare!

Har du en ingenjörsexamen med relevant arbetslivserfarenhet och vill arbeta i varierande roller inom läkemedelsindustrin? AFRY, fd. ÅF/Pöyry, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum. Din framtida arbetsgivare besitter stor kompetens och lägger stort fokus på din egen utveckling. Som konsult kommer du primärt tillhöra AFRYs huvudkontor i Solna och bli en del av deras framgångsrika samarbeten, samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet hos de stora Life Science- och livsmedelsföretagen. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för AFRYs räkning flera konsulter till sitt kontor i Solna. Som konsult kommer du erbjudas varierande arbetsuppgifter och du kommer arbeta både internt och externt i olika kundprojekt. Anledning till att vår kund behöver bli fler är för att de växer och är i behov av fler ingenjörer som kan bli en del av långsiktiga och spännande projekt inom läkemedelsbranschen.

På AFRY erbjuds du nära dedikerat samarbete med din konsultchef som är mycket väl insatt i området. Du kommer ha en karriär som innebär stora valmöjligheter och möjligheten till stort kontaktnät, då du träffar många olika företag inom branschen. Du kommer påbörja din anställning via Academic Work och denna kommer initialt löpa på under 6 månader. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det därefter bli aktuellt att bli tillsvidareanställd av AFRY.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av Afry på sikt.

Arbetsuppgifter

Det här är Afry

Som konsult kommer du ingå i teamet i Solna som främst arbetar inom Life Science-området. Du och dina kollegor sitter tidvis ute hos AFRYs kunder men också i projekt inhouse.

Som konsult kommer du sätta dig in AFRYS projektmodell och de processer som kunderna har i sin produktion. I projekt och uppdrag kommer du få möjligheten att prova på många olika roller som valideringsingenjör och-ledare, processingenjör, QA eller tekniker, allt beroende på vad du har med dig för erfarenheter och hur du vill utvecklas.

AFRY kommer lägga stor vikt på att du med tiden ska trivas med det du gör och att du växer både som person och i arbetet. Därför erbjuds du en bred kompetensutveckling där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna och drivna AFRY-kollegor. Du arbetar i en inspirerande miljö med frihet under ansvar. På AFRY har man kul, och du omringas av positiva och drivna kollegor, något som alltid uppskattas av AFRYs kunder. Det är roligt att arbeta på AFRY!

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med validering och kvalificering av utrustning och processer
 • Delta i projekt rörande nyinstallationer och ombyggnationer
 • Driva riskbedömningar
 • Ta fram och granska kvalitetsdokumentation
 • Hantera avvikelser
 • Hålla utbildningar
 • Planera och genomföra revisioner

Rollen ger dig mycket god insikt i läkemedelsbranschen.

Vi söker dig som

 • Är utbildad ingenjör med relevant inriktning, exempelvis kemiteknik, bioteknik eller medicinsk teknik.

 • Du har minimum 1 års arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin. Du har exempelvis arbetat som valideringsingenjör och har god erfarenhet av GMP.

 • Du besitter goda kunskaper i både engelska samt svenska i både tal och skrift då du kommer att hantera dokumentation och kommunikation internt samt externt.

Som person är du nyfiken och lyhörd, och ser detta som ett fantastiskt steg i din karriär. Du har ett förtroendeingivande sätt och en förmåga att bygga relationer. Vidare ser vi att du besitter god struktur och driver projekt och processer framåt. Det är av stor vikt att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter samt frågar om det är något du inte förstår.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, med ambition att du sedan fortsätter långsiktigt hos AFRY.

 • Placering: Solna, men du förväntas arbeta hos kunder som finns från Södertälje till Uppsala.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Afrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Afry är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Dom skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Afrys bas är i Europa och affärerna och kunder finns över hela världen.

Dela detta jobb

Life Science-konsult till Sveriges attraktivaste arbetsgivare!

Academic Work