teknikjobb.se

logga

Letar du nya utmaningar efter sommaren?

Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Letar du nya utmaningar efter sommaren?

Tjänstebeskrivning
Har du funderat något på vad du ska göra i höst? Ditt sommarjobb kanske tar slut eller så kanske du känner att det är dags att testa något nytt? Perfekt! Vi har nämligen flertalet långsiktiga tjänster som ska tillsättas hos våra kunder med start efter sommaren.

Vi söker bland annat montörer, maskinoperatörer och truckförare, men framför allt söker vi dig som vill utvecklas och ta dig an nya utmaningar. Kunderna är verksamma inom tillverkningsindustrin och arbetsuppgifterna varierar beroende på vart du arbetar.

Du blir i första hand anställd som konsult hos oss på Premier och chansen att bli anställd hos någon av våra kunder längre fram är goda. Arbetet är förlagt dagtid, 2-skift eller 3-skift.

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieutbildning, gärna inom hantverk, fordons, industritekniskt eller liknande. Har du tidigare arbetat inom industrin är det mycket meriterande. Vi ser att du har ett tekniskt intresse och kan hantera verktyg på ett bra sätt. Körkort och tillgång till bil är ett krav, truckkort är meriterande. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, positiv och gillar att ta dig an utmaningar. Du har inga problem att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du håller hög kvalitét på ditt arbete. Vi värdesätter att du är prestigelös i ditt arbete och gärna sträcker ut en hjälpande hand till dina kollegor.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.?Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Jennifer Andersson
jennifer.andersson@premier.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Lidköping

Publiceringsdatum
17 August 2021

Dela detta jobb

logga
Letar du nya utmaningar efter sommaren?

Premier Service AB