teknikjobb.se

Är du en driven och nytänkande glädjespridare som tycker att de verkar vara din grej att jobba med vatten- och avloppsledningsnät? Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu fler drivna ledningstekniker som gillar att ta ansvar och vill vara med och forma morgondagens VA-nät.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som ledningstekniker arbetar du med drift och underhåll av vårt vatten- och avloppsledningsnät. I arbetsuppgifterna ingår bland annat läck- och ledningssökning, mindre reparationer samt tunnel- och anläggningsinventeringar. I praktiken kan detta innebära att funktionskontrollera och stänga ventiler, reparera brandposter, underhålla gatugjutgods samt byta och sätta upp nya vattenmätare i fastigheter eller i andra utrymmen. Inom enheten utförs även rörinspektioner och högtrycksspolning av avloppsledningar.

Vi har en omfattande jourverksamhet, vilket innebär att du vid behov ska vara beredd att ingå i denna.

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet från arbete med vatten- och avloppsledningsnät. Vi använder oss av digitala verktyg, varför datavana är ett måsteErfarenhet av rörinspektion och spolbilsarbeten är meriterande. Arbetet kräver både B och C körkort, där C-körkortsutbildning kan planeras i samband med anställning. Då arbetet ibland kan vara fysiskt ansträngande krävs också att du är vid god kondition.

Då arbetet innebär mycket kontakter inom och utom bolaget ska du vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Har du dessutom både tekniskt intresse och praktiska färdigheter och tycker om att arbeta i utemiljöer så kommer du att trivas som ledningstekniker hos oss.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan via denna länk senast den 24 september 2019.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du arbetsledare Helene Gröndahl, på tfn 08-522 .

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via vår växel 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Logga

Ledningstekniker

Ort
Utgår

2019-09-24

Ansök nu

Dela detta jobb