teknikjobb.se

Logga

Ledningsnät söker Rörläggare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Ledningsnät söker Rörläggare

Nu söker Ledningsnät Rörläggare.

Ditt uppdrag
Som rörläggare ingår du i ett stort team vars huvuduppgift är att utföra akuta och planerade reparationer samt nyanläggningar på vatten- och avloppsledningsnätet inom hela Stockholm Vatten och Avfalls verksamhetsområde. Alla arbeten bedrivs i projektform av varierande storlek där vi bl.a. utför schakt-, rörläggnings- samt markarbeten, oftast i fasta arbetslag om 2 rörläggare tillsammans med inhyrda grävmaskiner och lastbilar.

Då arbetet både är fysiskt krävande och reglerat ur säkerhets- och arbetsmiljöperspektiv ställer det höga krav på säkerhetstänk, samarbete och effektiv problemlösning. Alla rörläggare jobbar i nära samarbete med sin arbetsledning och man förväntas självständigt driva arbetet och ta egna initiativ till förbättring och utveckling både gällande sin egen roll och även för verksamheten i stort.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt jobb med bra anställningsvillkor samt arbetstider under dagtid. För oss är det viktigt att man är engagerad, trivs och får utveckling på jobbet därför är vi en hälsofrämjande arbetsgivare med flera fina förmåner, bl.a. goda träningsmöjligheter i våra egna lokaler samt friskvårdsbidrag samt goda anställningsvillkor.

Din profil
Du är utbildad rörläggare alternativt anläggningsarbetare inom bygg- och anläggningsteknik eller har på annat sätt förvärvat dig kunskaper som arbetsgivaren finner likvärdiga. Vidare har du några års erfarenhet av yrkesområdet. Då arbetet är fysiskt krävande krävs det att du är vid god kondition. B-körkort är ett krav, C-körkort samt lastmaskinsutbildning är meriterande.
I arbetet innebär även att ingå i jour- och beredskapsverksamhet ungefär var 8:e vecka. Du kommer att arbeta med säkerhetsklassad information därför kommer en säkerhetsprövning och registerkontroll att ske i samband med anställningen.

Din ansökan
Låter det här jobbet som intressant? Skicka då in din ansökan Sök jobbet här dock senast den 23 augusti 2020.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Ulf Dahlberg på telefon 08-522 132 00. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls växel 08-522 120 00.

Välkommen med din ansökan!

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Dela detta jobb

Logga
Ledningsnät söker Rörläggare

Stockholm vatten och avfall