teknikjobb.se

Ledningsmontör – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Ledningsmontör – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du bli en del av vårt team i norra Dalarna?

Din roll som Ledningsmontör

Vi söker dig som vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält. Som ledningsmontör kommer du arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och projekt inom spänningsintervallet 0,4 -20 Hemstationering tillämpas, beredskap kan ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som Ledningsmontör

• El/elkraftsutbildning

• Erfarenhet av arbete som distributionselektriker, linjemontör kan vara meriterande.

• B-körkort är ett krav

• Talar och skriver svenska obehindrat

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mikael Borg, 070-695 59 64. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82, johanna.marklund@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placeringsort: Idre/Särna, Älvdalen med omnejd. Hemstationering tillämpas.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail. Intervjuer hålls i mitten av oktober på vår etablering i Mora.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 oktober 2019!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Ledningsmontör – Vattenfall Services

Vattenfall AB