teknikjobb.se

Ledigt jobb som Serviceelektriker i Göteborg

Företag Barona
Ort
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

Ledigt jobb som Serviceelektriker i Göteborg

Ledigt jobb som Serviceelektriker i Göteborg

Just nu söker vi på Barona fler stjärnor till våra kunder. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.   

Arbetsuppgifter

Som Serviceelektriker kommer du att vara uthyrd till en av våra kunder som håller till i Olskroken på ett längre uppdrag. Du kommer du att utföra servicearbeten åt en stor kundkrets inom industri, fastighetsförvaltning och butiker men även en del nyproduktion och ombyggnader. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Är du rätt för rollen som Serviceelektriker?

Vi söker dig som är självgående och van vid att ta egna jobb och arbeta självständigt. Vi tror att du har arbetat som serviceelektriker i flera år och vill fortsätta med det. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.  Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.
Körkort och ECY certifikat är ett krav.
Välkommen med din ansökan!
Vi tar inte emot några ansökningar över mail, har du frågor om tjänsten kontakta Camilla Arvidsson på telefon 0723-255442.
Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Dela detta jobb

Ledigt jobb som Serviceelektriker i Göteborg

Barona