teknikjobb.se

logga

Ledigt jobb som Projektingenjör hos Trafikverket i Solna

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Ledigt jobb som Projektingenjör hos Trafikverket i Solna

Har du erfarenhet av att arbeta i projekt och vill vidare i karriären? Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill ta dig an ett uppdrag som Projektingenjör på Trafikverket i Solna. Vi söker dig som har stort intresse för teknik och samhällsbyggnad samt är en driven och initiativrik person. Välkommen att skicka in din ansökan!

Uppdraget har start 2021-09-13 gäller till och med 2022-09-30. Tjänsten är på heltid och utförs på normala kontorstider.

Uppdraget utförs normalt i Trafikverkets lokaler i Solna, men under pågående situation med Covid19 utförs arbetet hemifrån.

Uppdragsbeskrivning

Du kommer på detta konsultuppdrag arbete med ett delprojekt kallat System på Trafikverket. Där kommer du att stötta funktionsledaren inom funktionerna KMC Online och Testcenter Trafikstyrning.

Funktion KMC Online omfattar att kravställa, upphandla och driftsätta ett system som hanterar krypteringsnycklar som används i kommunikation mellan system ombord på järnvägsfordon och system som styr objekten på järnvägsanläggningar.

Funktion Testcenter Trafikstyrning omfattar att etablera en testfacilitet för test av framtida järnvägssystem.

Du kommer att ingå i och samarbeta med ett team samt med ansvarig projektledare för Trafikverket. Arbetsuppgifterna sker utifrån givna ramar arbetet kommer till viss del innebära att arbeta självständigt och efter egna initiativ.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:

 • Biträda funktionsledaren i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och Dokumenteras

 • Biträda funktionsledaren med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt att prognosticera slutkostnader.

 • Upprätta tidplaner och följa upp planerade aktiviteter

 • Genomföra och följa upp riskhantering

 • Granska och kontrollera fakturor

 • Ta fram underlag, förbereda och föra minnesanteckningar på utvalda möten

 • Bidra med erfarenhetsåterföring från funktionernas alla delar

Den vi söker

Till detta konsultuppdrag söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbete i projektfrom inom området för järnväg och system. Du har en examen inom området och ett stort intresse för järnväg, system och samhällsbyggnad. Du är en initiativtagande person med stort engagemang för att driva projekt framåt. Du har lätt för att ta till dig information och analysera. Som person är du positiv och lösningsorienterad och tycker om att samarbeta med andra för att uppnå satta mål.

Vi söker dig som har:

 • Högskoleingenjörsexamen/Civilingenjör inom järnvägsteknik, byggteknik, datateknik, samhällsbyggnad eller industriell ekonomi. Vänligen skriv ut detta i ditt CV samt ladda upp examensbevis.

 • Minst 1 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av projektadministrativt arbete såsom tidsplanering, budget och riskarbete

 • Goda kunskaper i MS Office.

 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande

 • Minst 1 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete med signalsystem för järnväg, järnvägsprojekt eller mjukvaruutvecklingsprojekt

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Dela detta jobb

logga
Ledigt jobb som Projektingenjör hos Trafikverket i Solna

Jefferson Wells