teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en strukturerad lagspelare som är positiv och trivs i en varierande roll. Har du erfarenhet av elektronikprovning och är redo för nästa steg i karriären? Just nu söker vi efter en mättekniker till vår kund som är en stor aktör inom försvarsindustrin i Stockholm. Du kommer vara anställd hos oss på Jefferson Wells och arbeta som konsult hos vår kund. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter och ansvar:

I den här rollen kommer du genomföra funktionstester av elektronik på ett välkänt företag inom försvarsindustrin. Du kommer bland annat testa underenheter som kretskort och vågledare, genomföra leverans och enhetstest i olika nivåer och mätning av mikrovågsmoduler. I ditt arbete kommer du även felsöka ned till komponentnivå med hjälp av avancerade instrument och utrustningar. Administration av testresultat och felrapportering samt underhåll av testutrustning är även vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Dessutom kommer du:

  • Initiera kontakter med konstruktion och/eller support vid problem inom testningen.

  • Genomföra egna analyser, bedömningar och åtgärder.

  • Skriva iakttagelserapporter.

  • Arbeta aktivt med effektivisering och förbättringar.

  • Aktivt arbeta för att nå satta mål i definierade KPI:er.

Den vi söker:

Vi söker dig som vill medverka till utvecklingen av våra arbetssätt. Du är driven och positiv och har förmåga att agera professionellt mot både interna och externa kontakter. Som person är du strukturerad, noggrann och kreativ och dessutom bra på att lösa problem som uppkommer. Du är en lagspelare och är stresstålig, lugn och stabil.

För att lyckas i rollen tror vi även att du har:

  • Gymnasiekompetens med inriktning elektronik samt viss akademisk utbildning- och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom elektronikprovning eller motsvarande.

  • God förmåga att läsa, skriva och tala engelska och svenska

  • Erfarenhet av test av prototyp och serieproducerade elektronikkonstruktioner med höga kvalitetskrav

  • Gärna kunskaper i analog- och digital- teknik, mikrovågsteknik/RF-, mätteknik

  • Erfarenhet av ritning och schemaläsning

Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.

logga

Ledigt jobb som Mättekniker i Stockholm!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-27

Ansök nu

Dela detta jobb