teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ledigt Jobb på KG Knutsson som Fältservicetekniker Region Mitt

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Ledigt Jobb på KG Knutsson som Fältservicetekniker Region Mitt

KG Knutsson AB

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.      

Nu söker vi en fältservicetekniker till Region Mitt. Har du goda kunskap inom bland annat mekanik, hydraulik och elteknik och tycker om att hjälpa kunder, då är det dig vi söker!

Vårt uppdrag på KGK är enkelt.

Vi arbetar för att alltid vara bästa möjliga leverantör för våra kunder som är verkstäder på den fria eftermarknaden och originalverkstäder. Vägen dit går genom vår starka produktportfölj och goda kundrelationer, men framförallt genom att hålla en hög servicegrad. Vi installerar och utför service av exempelvis fordonslyftar, AC-maskiner, däckmaskiner och hjulinställare. Vi erbjuder verkstäder en helhetslösning som inkluderar både produkter, teknisk service och konsultation hos befintliga verkstäder samt installation i samband nybyggnationer.

Vi erbjuder dig.

Som fältservicetekniker blir du en viktig pusselbit i vår utveckling. Din roll är mestadels självständig men du arbetar också i team tillsammans med andra, därför söker vi en lagspelare som också har mycket goda tekniska kunskaper och sociala förmågor.
Du kommer att ha direktkontakt med kunder i samband med att du installerar verkstadsutrustning och sköter service och reparationer på plats.
Tillsammans med avdelningen ansvarar du för att identifiera problem och lösa dem tillsammans med olika kollegor inom organisationen.

Tjänsten innebär att du utgår från hemmet som ligger inom distriktet och att du reser mycket i jobbet. Du har ansvar för dina egna verktyg och din egen servicebil. Distriktet omfattar i första hand Svealand och Södra Norrland men resor över hela landet och utomlands kan förekomma. Huvudkontoret ligger i Sollentuna.

Din profil.

För att trivas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha erfarenhet av tekniskt arbete. Du är förtrogen med mekanik, hydraulik och elteknik och är också van vid och trivs med att ha kontakt med och hjälpa våra kunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt goda allmänna datorkunskaper. Det är bra om du har en god fysik, eftersom en del verkstadsutrustning är tung och skrymmande.
Som person är du självgående och trivs med självständigt arbete. Du är också en strukturerad person med god förmåga att planera tid och insats. Du har en stark social förmåga och precis som vi är du flexibel och hjälpsam. Sist men inte minst delar du naturligtvis vårt stora intresse för teknik och för att ge god service!

Hos oss på familjeägda KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Våra värdeord är kunnig, pålitlig och öppen och vi jobbar med världsledande tillverkare och produkter, för vilka vi är en auktoriserad återförsäljare. Vi ställer alltid upp för varandra och trots att du jobbar i en självständig roll blir du en självklar del av ett sammansvetsat team.
Inom KGK finns även Autoexperten, en rikstäckande reservdels- och tillbehörskedja och en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med nära 60 butiker och 430 anslutna verkstäder. 

Ansök redan idag.

Din ansökan vill vi ha snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 26 maj 2022. Vill du veta mer om tjänsten? Sven Wiklund svarar gärna på dina frågor via mail: sven.wiklund@kgk.se
För mer information om företaget, besök www.kgk.se.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Välkommen med din ansökan!

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

Dela detta jobb

Ledigt Jobb på KG Knutsson som Fältservicetekniker Region Mitt

KG Knutsson AB