teknikjobb.se

Lediga jobb som manuell svetsare hos BAE Systems Hägglunds

Företag BAE Systems AB
Ort
Utgår

2021-05-09

Ansök nu

Lediga jobb som manuell svetsare hos BAE Systems Hägglunds

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer till rollen som manuell svetsare. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team!

Din framtida utmaning

Som manuell svetsare kommer du att arbeta efter ritningar med manuell MIG/MAG/TIG svetsning av detaljer och skrov för våra produkter CV90 och BVS10. Vi svetsar framför allt i stål men även i rostfritt och aluminium.

Du blir en del av vår avdelning för svetsning/ytbehandling med totalt 24 medarbetare, varav 14 arbetar med manuell svetsning idag och vi vill nu förstärka med ytterligare fyra.

Tjänsten är tillsvidareanställning och på heltid. I dagsläget arbetar vi dagtid, men du behöver ha möjlighet att arbeta tvåskift om verksamheten kräver så. 

Den du är

Vi söker dig med gymnasieutbildning och som är utbildad svetsare eller har motsvarande praktisk erfarenhet. Du har god kompetens inom MIG/MAG/TIG svetsning, är van att jobba utifrån ritningar   och har god materialkännedom inom framför allt stål, men gärna också rostfritt och aluminium.

Meriterande är svetslicens, truck- och/eller traverskort.

Svenska i tal och i skrift är ett krav för rollen och du behöver ha grundläggande IT-kunskaper.

Som person har du ett eget driv och kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Ordning och reda och hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Lars Ekman, arbetsledare, 0660-800 26, eller rekryteringskonsult Maria Håkansson, Kompetenslaget, 070-481 60 12.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 2021-05-09 men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lediga jobb som manuell svetsare hos BAE Systems Hägglunds

BAE Systems AB