teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

LEDIGA JOBB I ARBRÅ

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2022-05-28

Ansök nu

LEDIGA JOBB I ARBRÅ

Vill du ha en möjlighet att arbeta på ett internationellt företag, beläget i Hälsingland, i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor?

Våra produkter och tjänster identifierar oss och representerar vår ryggrad – skogen och de maskiner vi tillverkar för företag i olika branscher i behov av den. Sågverksindustrier, pappersmassabruk, biobränsleanläggningar, mobila flishuggar och en hel massa andra branscher. Vi har funnits länge i branschen och har ett mycket känt och inarbetat varumärke!

Att arbeta inom vår produktionsavdelning och service- och eftermarknadsavdelning handlar om vår kärnverksamhet – att sätta ihop det våra kunder har beställt, se till att beställningar går i väg, ”right on time” och att vi ständigt supportar med god service och reservdelar vid behov.

De tjänster vi behöver fylla upp med ny personal är:

  • Reservdelssäljare
  • Reservdelsadministratör
  • Förrådsansvarig
  • Servicetekniker Mobila flishuggar
  • Monteringstekniker Mobila flishuggar

Som reservdelssäljare är du en riktigt ”peoples person”, du gillar att serva kunder och lösa deras behov av reservdelar.  Vår blivande reservdelsadministratör bör gilla att ha ordning och reda och underlätta för andra – färre problem, mindre huvudvärk men du är också en fena på att dyka in i olika projekt som ex bygga web-shop, stötta timhantering, fakturering samt hantera prislistor och supporta omgivningen med bättre flöde!

Vår förrådsansvarige ska gilla ordning och reda men vill också jobba för att processerna blir bättre och bättre samt att gruppen ska ha roligt på jobbet – det ena ger det andra! Med målmedvetenhet och ett bra driv kommer den här avdelningen att gå hur långt som helst!

Att arbeta som service- eller monteringstekniker hos oss innebär att du först och främst älskar att skruva och lösa mekanisk problematik och om du gillar att djupdyka i hydraulik och el-montering – då blir vi imponerade och vill höra mer!

Du kan ha gedigen eller lite mindre erfarenhet men vi söker dig med ett jäkla driv och en stark vilja att bli bäst på det du gör.

Hör av dig till Urban Persson, Service and Aftermarket Manager, e-post:  urban.persson@bruks-siwertell.com med intresseanmälan – skriv namn och vilken tjänst du är intresserad av, så skickar han dig mer info om vad just den tjänsten du söker innehåller! Du får gärna passa på att skicka med CV direkt – vi kommer att jobba på snabbt och om du ser så där intressant ut då kommer vi att kontakta dig snabbt!

 

 

 

Dela detta jobb

LEDIGA JOBB I ARBRÅ

Bruks Siwertell