teknikjobb.se

Ledare till VA SYDs nya enhet med fokus på kund och kvalitet

Företag VA SYD
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Ledare till VA SYDs nya enhet med fokus på kund och kvalitet

Vill du jobba som ledare i en modern och målinriktad organisation med tydligt utvecklingsfokus? Tycker du att vatten- och miljöfrågor är en viktig del av vardagen och drivs du av utveckla både teknik och människor? Då kan du vara vår nya enhetschef! 

Det här handlar jobbet om

Ledningsnätsavdelningen har många kundnära kontakter med exempelvis fastighetsägare, verksamheter och byggherrar. Dessa kontakter är många gånger VA SYDs ansikte utåt och viktiga för att säkerställa kvalitet och service. Det handlar både om informationen som vi levererar, data som vi samlar in och kundens upplevda trygghet och professionalitet i mötet med VA SYD. Nu söker vi en ledare med stort engagemang och som tillsammans med gruppen vill fortsätta utveckla denna viktiga del av vår verksamhet. Enheten består av drygt femton medarbetare som säkerställer att hela VA SYD har tillgång till en kvalitetssäkrad karta över ledningsnätet som i sin tur möjliggör en effektiv hantering av drift- och byggprojekt samt tillför specialistkompetens kring VA-frågor i olika typer av kundkontakter. 

Vi erbjuder

Här erbjuds en vänlig arbetsplats med mycket kul på jobbet. VA SYD strävar efter att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser! Vi värnar om våra medarbetare och satsar på delaktighet och utveckling samt balans mellan arbete och fritid. Vi arbetar i fina lokaler nära Malmö centralstation och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstid och friskvårdsbidrag. 2018 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda.

Vem är du?

Vi söker dig som vill leda genom våra kärnvärden miljö, kvalitet, engagemang och lyhördhet. VA SYD jobbar mot tydliga och ambitiösa mål och nu söker vi söker dig som vill medverka till att vi når dem! Som ledare inom VA SYD ska du vara resultatinriktad och i ditt ledarskap bidrar du till att skapa en utvecklingsinriktad kultur genom att engagera och involvera dina medarbetare i målarbetet. VA SYD vill ha modiga ledare som är kommunikativa, coachande och transparenta. 

Din erfarenheter

Vi värdesätter din förmåga att leda, kommunicera och samarbeta. Du har förmågan att se varje individ och samtidigt samla gruppens engagemang i syftet att nå målen och bygga framgångsrika team! Utöver erfarenhet som ledare har du en relevant teknisk bakgrund och lämplig utbildningsbakgrund är högskole- eller civilingenjörsexamen. Du har också ett stort engagemang för miljö-, klimat- och stadsutvecklingsfrågor och vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa nätverk och samverka på ett öppet och positivt sätt. 

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll.

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget? Välkommen med din ansökan! 

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. 

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex strategiska mål: 

  • Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
  • Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
  • Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
  • Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
  • Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
  • Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025  

Övrig information

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Har du frågor om tjänsten så ring gärna den rekryterande avdelningschefen Karin Fernström på tfn 040-635 05 16. 

Dela detta jobb

Ledare till VA SYDs nya enhet med fokus på kund och kvalitet

VA SYD