teknikjobb.se

testing företagslogga

Ledande rör- och anläggningskonstruktör

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Ledande rör- och anläggningskonstruktör

Om jobbet

ÅF är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Vi befinner oss i en expansiv fas och vi ser ett behov av att utöka vår anläggningsavdelning med ledande rör- och anläggningskonstruktörer. 

Vi söker dig som självständigt kan leda och ansvara för uppdrag, är van med kundrelationer, ansvarar för projektleveranser och leder andra mindre erfarna konstruktörer. Erfarenhet från massa och papper samt övrig processindustri är meriterande.Vi jobbar både i våra kunders organisationer samt in-house i alla projektfaser, från förstudier till genomförande.

Vem är du?

Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Är en ledande projektör med mångårig erfarenhet, som finner utmaningar i arbete med rör- och anläggningskonstruktion. Du har viljan och förmågan att hitta den optimala lösningen för uppdraget där kunden är största drivkraften.

Som person är du modig, hängiven och en bra lagspelare med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, tar egna initiativ och är lösningsinriktad.

Vår projektering utför huvudsakligen i E3D och Autocad. Erfarenhet från programvaror för spänningsanalyser av rörsystem samt MS-project ser vi som meriterande.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Jens Lundblad, Sektionschef Plant Design, + 46 10 505 54 57

Peter Lundell, Sektionschef Plant Design, + 46 10 505 54 61

Dela detta jobb

testing företagslogga
Ledande rör- och anläggningskonstruktör

ÅF