teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ledande montörer och entreprenad elektriker till Jönköping

Företag Midroc
Ort
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Ledande montörer och entreprenad elektriker till Jönköping

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Electro i Jönköping fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler elektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär. Vill du jobba som entreprenad- eller serviceelektriker? Eller ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag? Du kanske känner att du vill axla ett större ansvar och vill bli ledande montör?

Vi söker dig som har fleråriga kunskaper inom yrket är ansvarstagande, flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågar att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Möjlighet till servicebil

  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag

  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär

  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag

  • Kollektivavtalade försäkringar med goda vilkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.

  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag

  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring

  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

På vår avdelning inom el är vi i dag ca 50st medarbetare. I Jönköping har vi även en säkerhetsverksamhet. Vår avdelningschef Niklas Alvarsson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter nedan.

När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Midroc Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Dela detta jobb

Logo
Ledande montörer och entreprenad elektriker till Jönköping

Midroc