teknikjobb.se

LEDANDE MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL NIBE VENTILATION I MARKARYD

Företag Nibe AB
Ort
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

LEDANDE MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL NIBE VENTILATION I MARKARYD

Vi tar nu ytterligare ett steg som helhetsleverantör av energi och inneklimat med ett nytt segment ventilationsaggregat för kommersiella fastigheter. Vill du vara med på vår nya spännande resa redan från början?

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av vårt nya produktsegment ventilationsaggregat. Du medverkar i utvecklingsprojekt och deltar i framtagning av mekaniska konstruktioner. Med placering i Markaryd är du den som är länken mellan mekanikdelen och övriga funktioner såsom produktion, labb, kvalitet mm. Arbetet sker huvudsakligen med hjälp av 3D-programmet Inventor. Tjänstens placering är i Markaryd.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en konstruktör, helst med erfarenhet, som är självständig, flexibel, noggrann, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ men sätter laget före jaget. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för mekaniska konstruktioner. Erfarenheter inom tunnplåt, plastkonstruktion, PLM - eller VVS-området är meriterande. Har du även erfarenhet av projektledning är det en fördel. 

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 6 oktober 2019. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster", ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan. 

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Andreas Wackenfors

Ventilation

0433-27 30 00

andreas.wackenfors@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

LEDANDE MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL NIBE VENTILATION I MARKARYD

Nibe AB