teknikjobb.se

logga

Ledande konstruktör med intresse för anläggningskonstruktion

Ansök nu

Ledande konstruktör med intresse för anläggningskonstruktion

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt. Vi fortsätter vår expansion i västra Sverige och söker därför en ledande kontruktör till vårt kontor i Kungsbacka.

Vi söker dig - Konstruktionsansvarig med intresse för anläggningskonstruktion.

Hos oss får du arbeta med kunniga kollegor i en utvecklande roll och med intressanta projekt. Du blir en viktig del i att bygga framtida infrastruktur som är ett måste för att klara av en ökad befolkning, klimatförändring och nya samhällskrav – ett arbete som är av stort värde för både människa och miljö.

Din uppgift: konstruera livsnödvändig infrastruktur

Du kommer att arbeta med ny- och ombyggnader av anläggningar av reningsverk, vattenverk och biogas. Din roll består i projekterings- och anläggningskonstruktion – att konstruera livsnödvändig infrastruktur inom vattenrening. Du ingår i olika projektgrupper där du bidrar med din tekniska kompetens av konstruktions- och projekteringsarbetet från start till mål, dvs från anbud till driftsatt anläggning.

Du ingår i vår projekteringsavdelning som ansvarar för framtagning av flödesscheman, layouter, tillverkningsritningar, rörkonstruktion, hydrauliska beräkningar, underlag för CE-märkning, material- och komponentspecifikationer med mera. Arbetet sker i nära samarbete med kunder, kollegor, underleverantörer och verkstäder. Du ska vid behov kunna leda andra konstruktörer och planera ert gemensamma arbete. Du möter dina uppgifter med fokus och sinne för detaljer, oavsett uppgift. Visst resande till våra montageplatser förekommer i tjänsten.

Den största delen av vår projekteringsavdelning utgår från på vårt huvudkontor i Lund. Som en del i vår fortsatta expansion i västra Sverige är denna tjänst placerad på vårt kontor i Kungsbaka. Här blir du en del av ett mindre kontor som sitter i fräscha lokaler med goda pendlingsmöjligheter.

Din bakgrund

Vi söker dig som är självgående och vill ha ett omväxlande arbete. Vi vill att du har en bred teknisk kompetens samt intresse för processanläggningar. Din förmåga att ta ansvar och inge förtroende samt ditt analytiska tankesätt driver dig framåt. Du är en kommunikativ problemlösare.

För den här tjänsten behövs relevant teknisk utbildning gärna på högskolenivå, samt erfarenhet från att ha arbetat med projektering, konstruktion eller montering inom tillverkande industri, VA eller energibranschen. Du har erfarenhet av att arbeta i tex. AutoCAD, Plant3D eller Inventor. Det är meriterande om du haft ett samordnande ansvar för projektering och konstruktion eller på annat sätt haft ett projektledaransvar.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

Mer om Purac

Purac är experter på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten så kontaktar du Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Mobil: 0733-94 15 05

 

Dela detta jobb

logga
Ledande konstruktör med intresse för anläggningskonstruktion

Roi Rekrytering Sverige AB