teknikjobb.se

Är du högskolestudent på minst 50% eller har en annan anställning på minst 50% och vill jobba extra med montering inom ljud, ljus och bild? L.E.C är på väg in i högsäsong och är i behov av extra hjälp!

Rollen
Rollen som Montör hos L.E.C. innebär installation och montering av deras produkter som säljs inom ljud, ljus och bild. Det innebär lättare hantverksjobb så som upphängning och fästning av produkten samt även elinstallation. Du ska känna till vad du behöver ta hänsyn till vid installationen och hitta en så bra lösning som möjligt. 

L.E.C. utgår med sin verksamhet från Fosie i Malmö och arbetstiderna är måndag till fredag 08–17, behovet kan dock uppstå med kort varsel, så flexibilitet i tillgängligheten är av största vikt.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänsten måste du studera på eftergymnasial nivå eller ha en annan anställning på minst 50%. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du dessvärre inte aktuell för denna tjänst, specificera i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. 

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av en liknande tjänst, alternativt som hantverkare eller inom installation, montering eller el. Det är viktigt att du har fingertoppskänsla så att installationerna ser så snygga ut som möjligt när de är klara, då arbete i K-märkta byggnader etc. kan förekomma. 

Som person ska du vara noggrann, ha känsla för hantverk och inte vara rädd att hantera problemlösning ute på plats. Vi ser även att du är serviceorienterad och bemöter kunderna du hjälper på bästa möjliga vis. Du ska trivas i att ofta arbeta självständigt och B-körkort är ett krav för tjänsten, har du dessutom tillgång till egen bil ses detta som ett stort plus.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Bergh på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

L.E.C. SÖKER MONTÖR SOM VILL ARBETA EXTRA!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Dela detta jobb