teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

LEAN-ansvarig

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

LEAN-ansvarig

Har du lång erfarenhet av att arbeta med LEAN? Är du även bra på att influera människor för att driva igenom förändringar? Då kan du vara den vi söker!

Swecon söker en erfaren LEAN-ansvarig som har ett driv och är skicklig på att utveckla både människor och processer. Rollen innebär att vara ett viktigt stöd i organisationen gällande verksamhetsutveckling och förbättring.

Uppdraget är att ansvara för att utveckla och implementera ett LEAN-program för Swecon. Det innebär att jobba nära organisationen och lokalt på anläggningarna. Ditt ansvar blir att ta fram en plan och driva införandet av LEAN arbetsmetoder för att skapa en kultur av ständiga förbättringar. Rollen innefattar många kontaktytor i en utspridd organisation och ställer krav på ett bra samarbete. Att positivt kunna påverka och coacha organisationen i att ta beslut och genomföra de aktiviteter som behövs göras.

Du kommer även att samverka med Swecon i Baltikum och Tyskland för att harmonisera verktygen inom Swecongruppen. Tjänsten är placerad i Eskilstuna och du rapporterar till direkt Swecons vd.

 

Dela detta jobb

LEAN-ansvarig

Swecon Anläggningsmaskiner AB