teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lead Project Engineer, Plant Design

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Lead Project Engineer, Plant Design

Är du ansvarstagande, gillar att arbeta i stora projekt och med ständiga förbättringar? Då kanske det är dig vi har det stora nöjet att kunna välkomna som Lead Project Engineer till vårt härliga gäng inom Plant Engineering i Sundsvall.

Vi erbjuder arbete i ett världsledande företag tillsammans med några av branchens mest engagerade, erfarna och kunniga ingenjörer. Hos oss finner du ett stimulerande och fartfyllt arbete med stora utvecklingsmöjligheter, där hållbarhet utgör en central del av Valmets strategi.

Vår avdelning - Plant Engineering - ansvarar för layout och rördesign, basic bygginfo, ståldesign samt torn, tankar och tryckkärl inom områdena massa, papper och energi.

Arbetsuppgifterna i den här rollen omfattar tekniskt ansvar inom layout och rördesign där du kommer vara disciplinansvarig inom ramen för aktuella projekt. Beroende på vilka tidigare erfarenheter du har kommer uppdragen kunna bestå av allt från mindre ombyggnationsprojekt till helhetsansvar i stora anläggningsprojekt.

Vi tror att du är en person med driv och engagemang som har ett gediget intresse för teknik och ledarskap. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du är lösningsorienterad och initiativtagande, då vi ständigt arbetar med förbättringar och utveckling av våra arbetsmetoder.

I rollen som Lead Project Engineer är det dessutom viktigt att du är affärsmässig och med det som grund en god beslutsfattare.

Önskvärt är att du har erfarenhet av anläggningskonstruktionsarbete inom processindustrin och/eller motsvarande relevant högskoleingenjörsutbildning.

Du har god kommunikationsförmåga och dessutom goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. Eftersom vi verkar på en global arena bör du tycka om att resa och uppskatta olika kulturer och människor. Dessutom är erfarenhet av E3D/PDMS och COMOS meriterande.

Förutom ett stimulerande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter erbjuder vi kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett gediget paket av olika personalförmåner med t ex sjukvårdsförsäkring.

Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap och hållbarhet. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet.

Om du vill veta mer om våra tjänster är du välkommen att kontakta Stefan Wessmark, Manager Piping and Layout, 070-543 83 60 eller Magnus Monsell, Director, Plant Engineering 060-16 57 46.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 14 augusti, 2022.

When everything works together 

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. 

Join the team! www.valmet.com/careers 

Dela detta jobb

Lead Project Engineer, Plant Design

Valmet AB