teknikjobb.se

Låstekniker

Företag Hoist Group
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Låstekniker

Plats

Stockholm

Sista ansökningsdag

2019-12-31

Är du låssmed eller har tidigare jobbat med hotellås? Brinner du för att hjälpa kunder att driftsätta samt är redo för en ny utmaning? Då är det här rollen för dig.

Om rollen

Våra låstekniker är en mycket viktig del i våra installationer då 95% av alla jobb utförs av egen personal. Det förekommer även besiktning av nya kunder för att säkerställa att våra offerter blir rätt, även service/underhåll/support kommer att ingå i denna tjänst.

Resor igår i tjänsten med ca 40–50 dagar/år då hela Sverige är ditt arbetsområde.

Vi söker dig som

  • Har flera års vana inom lås.
  • Har tekniskt grundläggande IT kunskap.
  • Har erfarenhet från supportarbete på lås.
  • Programstyrda nyckelsystem

Meriterande kvalifikationer

  • Erfarenhet från hotellbranschen.
  • Kunskap av mjukvaran Smarthotel eller liknande

Som person stimuleras du av att hjälpa andra och att arbeta i en miljö där tempot är högt. Du är lösningsorienterad samt arbetar noggrant och systematiskt för att slutföra dina ärenden/installationer. Du kommunicerar flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.

Vår framgång börjar med dig

Våra anställda är nyckeln till vår framgång. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete, på ett i sin bransch, ledande företag. Vi verkar i en internationell miljö och har 18 kontor runt om i EMEA. Vi erbjuder ett komplett erbjudande till våra kunder med målet att de ska vara 100 % nöjda. Vi är engagerade, innovativa och drivs av utveckling. Vi främjar intern rörlighet och karriär inom bolaget och har många anställda som arbetat inom företaget länge och utvecklats under vår expansiva resa! För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet!

Hoist Group erbjuder ständigt interna utbildningar för att eftersträva hög utbildningsnivå för personalen. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och förmåner via Benify förmånsportal.

 Start: Omgående 

Omfattning: Heltid 

Placering: Stockholm (Solna strand) /Göteborg/Malmö.

Kontakt: Mats Håkansson (ISS manager) 08 555 685 42

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Låstekniker

Hoist Group