teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lastbilsmekaniker Till Skellefteå

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Till Skellefteå

För att ersätta personal som tar en ny roll hos oss söker vi nu en lastbilsmekaniker till vår Scaniaverkstad i Skellefteå. Har du erfarenhet av att skruva i fordon och söker utmaningen i att göra det i större skala, hos en auktoriserad verkstad? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! 

Om rollen  

I din roll som lastbilsmekaniker är du en nyckelperson då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer på såväl lastbilar och bussar som släpvagnar och tillhörande påbyggnationer. Du kommer att arbeta i vår verkstad på Tjärnvägen i Skellefteå och ingå i ett team med totalt sexton mekaniker som stöttar och hjälper varandra i vardagens utmaningar.  

Om dig 

Vi söker dig som delar våra värderingar som är: kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. 

Viktigast för oss är inte att du har en flerårig utbildning eller jättelång erfarenhet, utan ett gediget tekniskt intresse i kombination med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss anser vi vara dina viktigaste egenskaper. 

Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort är ett krav. C och D-körkort är meriterande.
Start: enligt överenskommelse.
För frågor kontakta Servicechef Mats Lundgren på tel. 0910-715860.

Sista ansökningsdag: den 9/1. Vi utvärderar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag! 

Inför rekryteringen har Norrlands Bil tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.

Om Norrlands Bil 

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se/lastbilar 

 

 

Dela detta jobb

Lastbilsmekaniker Till Skellefteå

Norrlands Bil