teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lastbilsmekaniker till Skara Lastvagnservice AB i Skara

Ort
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Lastbilsmekaniker till Skara Lastvagnservice AB i Skara

Företagsinformation
Skara Lastvagnservice AB har funnits i Skara sedan 2007 och delar lokal med harry fogels Åkeri. Vår verkstad fixar det mesta när det gäller reparationer på lastbilar och släp. Verkstaden drivs av Mikael Jonsson som har lång erfarenhet av verkstadsarbete och är känd i vida kretsar för sin yrkesskicklighet.

Tjänstebeskrivning
Är du en person som är bekväm med att ta egna initiativ och inte väntar på att någon ska säga åt dig vad du ska göra? Vill du utveckla dina kunskaper som Lastbilsmekaniker? Då har du hittat rätt. Sök tjänsten på Skara Lastvagnservice AB redan idag! Välkommen med din ansökan!

Som Lastbilsmekaniker kommer du att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar och elektronikjobb och reparationer. Mer specifikt kommer du att felsöka, plocka isär, rengöra, kontrollera, justera eller byta ut felaktiga eller utslitna delar, analysera och reparera och utföra service och underhåll på lastbilar och släpvagnar. Tjänsten är på heltid och du blir direkt anställd hos Skara Lastvagnservice.

Kvalifikationer
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, kommunikativ och engagerad kollega. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av arbete på verkstad med fordonsmekanisk utbildning i grunden och god generell förståelse för felsökningar, reparationer och underhåll.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa Karinna Tuzinovic tel 070-785 84 09. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 26 december. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

 

Dela detta jobb

logga
Lastbilsmekaniker till Skara Lastvagnservice AB i Skara

Premier Service AB