teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lastbilsmekaniker Till Piteå

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Till Piteå

Till vår anläggning i Piteå söker vi nu en ny händig stjärna att ansluta till gemenskapen i verkstaden. Det viktigaste för oss är att du som person är tekniskt lagd, driven och utvecklingsinriktad snarare än din formella utbildning.

Vårt erbjudande som arbetsgivare
Arbetsplatsen i Piteå präglas av arbetsglädje och du kommer att ingå i ett team av totalt åtta mekaniker som har roligt tillsammans och alltid hjälps åt med vardagens utmaningar. Genom koncernen anordnas kontinuerligt lokala och centrala personalaktiviteter som exempelvis julluncher och företagsfester.

I en bransch under snabb utveckling och högt ställda krav vill vi vara ledande inom service och kvalitet vilket innebär att vi tillsammans med Scania satsar hårt på att kontinuerligt ge dig utvecklings- & utbildningsmöjligheter, såväl inom din roll som inom hela företaget.

Förutom att vara en trygg arbetsgivare med framåtanda ger vi dig som medarbetare en rad förmåner. Bland annat bistår vi vid behov med att förnya/skaffa C-körkort, hobbykvällar för privat utnyttjande av verkstadslokal, friskvårdsbidrag samt förmånliga personalrabatter med mera. Beroende på vad som passar i ditt livspussel erbjuder vi både vanligt dagtidsarbete och skiftgång.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar som är: kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Viktigast för oss är inte att du har en flerårig utbildning eller jättelång erfarenhet, utan ett gediget tekniskt intresse i kombination med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss anser vi vara dina viktigaste egenskaper.

Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rollen som Lastbilsmekaniker
I din roll som mekaniker är du en nyckelperson då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

B-körkort är ett krav. C/D-körkort är meriterande.

För intresseanmälan och/eller frågor kontakta Servicechef Jan Sjölund på tel.nr 0911-224054

Sänd in CV och personligt brev till rekrytering@norrlandsbil.se senast den 10/4 2022. Märk ditt mail med ”Lastbilsmekaniker Piteå”. Vi utvärderar löpande ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Norrlands Bil

Norrlands Bil är en koncern med totalt ca 340 medarbetare fördelade på 7 norrländska orter från Kiruna längst i norr, till Skellefteå längst söderut. Vi är verksamma inom både Lastbilar och Personbilar samt biluthyrning genom Europcar. Läs mer om oss här: Norrlands Bil | Personbilar & Lastbilar

 

Dela detta jobb

Lastbilsmekaniker Till Piteå

Norrlands Bil