teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lastbilsmekaniker Till Gällivare

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Till Gällivare

Verksamheten expanderar och till vår fina serviceanläggning i Gällivare söker vi nu en lastbilsmekaniker att ansluta till gemenskapen i verkstaden. Det viktigaste för oss är att du som person är tekniskt lagd, driven och utvecklingsinriktad snarare än din formella utbildning.  

Vårt erbjudande som arbetsgivare
Den moderna anläggningen som byggdes 2017 är benägen bara ca 3 km utanför Gällivare centrum. Alla verkstäder inom Norrlands Bil är miljö- samt kvalitetscertifierade och även ackrediterade av Swedac. Arbetsplatsen i Gällivare präglas av arbetsglädje och du kommer att ingå i ett team av totalt fem mekaniker som har roligt tillsammans och alltid hjälps åt med vardagens utmaningar. Genom koncernen anordnas kontinuerligt lokala och centrala personalaktiviteter som exempelvis julluncher och företagsfester. 

I en bransch under snabb utveckling och högt ställda krav vill vi vara ledande inom service och kvalitet vilket innebär att vi tillsammans med Scania satsar hårt på att kontinuerligt utveckla och utbilda dig som vår medarbetare till att hela tiden nå nya kompetensnivåer. Att arbeta hos oss ska präglas av arbetsglädje och goda möjligheter till utveckling. Vi är en lagom-stor koncern med totalt ca 340 medarbetare fördelade på 7 norrländska orter, som vill uppmuntra all typ av utveckling såväl inom din roll som inom hela företaget. 

Förutom att vara en trygg arbetsgivare med framåtanda, tillhandahåller vi en rad förmåner för dig som medarbetare. Bland annat bistår vi vid behov med att förnya/skaffa C-körkort, hobbykvällar för privat utnyttjande av verkstadslokal, friskvårdsbidrag samt förmånliga personalrabatter med mera. Beroende på vad som passar i ditt livspussel erbjuder vi både vanligt dagtidsarbete och skiftgång. Om du behöver flytta hit från annan ort bistår vi självklart med att ordna ett boende åt dig.  

Vem är du? 

Vi söker dig som delar våra värderingar som är: kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.  

Viktigast för oss är inte att du har en flerårig utbildning eller jättelång erfarenhet, utan ett gediget tekniskt intresse i kombination med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss anser vi vara dina viktigaste egenskaper.  

Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Rollen som Lastbilsmekaniker

I din roll som mekaniker är du en nyckelperson då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer. 

B-körkort är ett krav. C/D-körkort är meriterande. 

Start: enligt överenskommelse. 

Lönetyp: Fast och rörlig lön 

För frågor kontakta Servicechef Maria Israelsson +4697073361 

Sänd in CV och personligt brev till rekrytering@norrlandsbil.se sista ansökningsdag 3/1 2022. Märk ditt mail med ”Lastbilsmekaniker Gällivare”.

Om Gällivare 

Gällivare står nu i händelsernas centrum globalt när gruvindustrin miljardsatsar för en grön omställning och vi fortsätter växa. Ett nytt centrum tar form och bostäder byggs. Hos oss ger närheten mer tid över till fritid med allt från sportaktiviteter till shopping och kultur. Nya kommunala anläggningar står klara, allt från nya skolor, friidrottsarena, ridhus och en is- och evenemangsarena. Kunskapshuset, med utbildning mitt i centrum, har blivit internationellt uppmärksammad för sin unika design.  I Gällivare samverkar urfolk och nationella minoriteter, och vårt kulturliv utvecklas i takt med samhällsomvandlingen. 

I Gällivare finns även närheten till naturen, midnattssolen och norrskenet. Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln, omslutet av världsarvet Laponia och Dundret som utnämnts till Sveriges bästa skidanläggning. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och till Stockholm har vi täta flygförbindelser.  

 

Dela detta jobb

Lastbilsmekaniker Till Gällivare

Norrlands Bil