teknikjobb.se

Lastbilschaufförer till kundföretag i Kalmar

Ansök nu

Lastbilschaufförer till kundföretag i Kalmar

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Nu söker vi efter lastbilschaufförer till vårt kundföretag Widéns i Kalmar. Här erbjuds du i första hand sommarjobb hos ett trevligt familjeägt företag som månar om både sin personal såväl som miljön. 

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som chaufför och utgå från terminalen i Kalmar. Åkeriet är specialiserade på tempererat gods och transporterar framförallt till södra och mellersta Sverige. I första hand söker vi fjärrbilsförare, men även distribution kan vara aktuellt för dig som har sådan bakgrund. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker efter dig som har CE-kort. Du har YKB och vill arbeta för ett trevligt åkeri med gott rykte som månar om såväl sina anställda, sina kunder och miljön. Har du redan kört några år så är det meriterande, samma om du har truckkort. Du är van vid självständigt arbete och kan ta eget ansvar men är också serviceinriktad och kommunicerar obehindrat med andra på både svenska och engelska. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som lastbilschaufför är ett konsultuppdrag på heltid som varar över sommaren. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lastbilschaufförer till kundföretag i Kalmar

Eterni Sweden AB