teknikjobb.se

logga

Lasertech söker Produktionschef

Ansök nu

Lasertech söker Produktionschef

Lasertech i Karlskoga är idag ett av Sveriges ledande företag inom industriell 3D-printing och lasersvetsning i metall. Tjänsteutbudet omfattar även lasercladding, laserhärdning, lasermärkning och oförstörande provning. Företagets kunder är verksamma inom branscher som fordon, försvar och medicinteknik och Lasertech fortsätter nu att utveckla och expandera sin verksamhet genom att rekrytera en Produktionschef.

Lasertech är på en spännande tillväxtresa och förstärker på flera positioner inom organisationen där du som produktionschef får en viktig roll i det framtida arbetet med att bygga en effektiv produktion. Är du den som får saker att hända och har förmåga att engagera dina medarbetare? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Lasertech.

Din roll  
Som produktionschef har du det övergripande ansvaret för Lasertechs samtliga produktionsområden. Du leder ett 15-tal medarbetare i det dagliga arbetet och arbetar aktivt med att utveckla organisationen vidare. Här får du stora möjligheter att bidra och påverka i Lasertechs framtidssatsning.

Säkerhet, kvalitet, ekonomi, miljö, arbetsmiljö och leveransprecision ingår i dina ansvarsområden. Du har också en viktig funktion i att driva utvecklingen framåt för att effektivisera och utveckla verksamheten inom områden som automation, ny teknik och robotisering.

Du kommer till exempel att:

  • Utarbeta en produktionsorganisation som går i linje med framtida strategi.

  • Arbeta med uppföljning och analys av nyckeltal, kalkylering av tillverkningskostnader samt kostnadsuppföljning.

  • Göra en översyn av företagets produktionsprocesser för att uppnå synergier mellan de olika produktionsområdena.

  • Vara delaktig i budgetarbete.

  • Arbeta med företagsövergripande frågor i ledningsgruppen.

Tjänsten ingår i ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Resor förekommer i tjänsten.

Din profil  
Du har en teknisk eftergymnasial utbildning alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. Vidare har du haft personalansvar inom en teknisk organisation där du med fördel ingått i ledningsgrupp. Vi ser också att det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av förändrings- och förbättringsarbete i en produktionsmiljö. Sannolikt arbetar du idag som produktionschef, produktionsledare, produktionsingenjör eller liknande.

Ytterligare efterfrågad kompetens:

  • Goda kunskaper i Office-paketet samt god erfarenhet av arbete i affärssystem.

  • B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma.

  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

  • Det är meriterande om du har erfarenheter av LEAN samt industri 4.0.

Du är en öppen person med social kompetens och god kommunikativ förmåga. Ett lyhört, tydligt och coachande ledarskap för att skapa engagemang och medarbetarutveckling stämmer väl överens med din ledarfilosofi. Att du går från ord till handling, tar egna initiativ liksom bibehåller målet i fokus är också viktigt. Hos Lasertech trivs du som söker en flexibel arbetsmiljö med bredd i arbetsuppgifter och utmaningar.

Information och ansökan
Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Urval sker löpande.
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig från AxÖ Consulting, Oskar Bernling, tfn: 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-09-30.

Varmt välkommen med din ansökan!

PART OF THE XANO GROUP Lasertech är en del av börsnoterade XANO, som utvecklar, förvärvar och driver nischade teknikföretag med tillverknings- och utvecklingstjänster för industriprodukter och automationsutrustning. Verksamheten är uppdelad i tre affärsenheter och koncernen finns representerad i Norden, Estland, Nederländerna, Polen, Kina och USA. www.lasertech.se

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Örebro

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/144

Kontakt

Oskar Bernling, 073-915 70 61, se

Publicerat

2021-08-27

Sista ansökningsdag

2021-10-02

Dela detta jobb

logga
Lasertech söker Produktionschef

AxÖ Consulting