teknikjobb.se

logga

Lasertech söker 3D-operatör

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Lasertech söker 3D-operatör

Lasertech i Karlskoga är idag ett av Sveriges ledande företag inom industriell 3D-printing och lasersvetsning i metall. Tjänsteutbudet omfattar även lasercladding, laserhärdning, lasermärkning och oförstörande provning. Företagets kunder är verksamma inom branscher som fordon, försvar och medicinteknik och Lasertech fortsätter nu att utveckla och expandera sin verksamhet inom additiv tillverkning.

Nu söker Lasertech en 3D-operatör till verksamheten i Karlskoga. Detta är en roll för dig som vill arbeta som operatör inom 3D-bearbetning och som tillsammans med Lasertechs kompetenta medarbetare, vill vara med och möta morgondagens behov.

Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Lasertech.

Din roll

Lasertech växer och går nu från dagens prototypliknande tillverkning till en mer seriemässig produktion inom 3D-printningen. Som 3D-operatör kommer du att vara en viktig kugge i den utvecklingsresa som företaget nu påbörjat.

Du kommer till exempel att:

  • Hantera och köra företagets olika 3D-skrivare för metall och plastprodukter.

  • Säkerställa att tillverkade artiklar innehåller specificerade krav och att tillverkning sker enligt gällande rutiner och instruktioner.

  • Arbeta med efterbearbetning av 3D-printade detaljer såsom, sågning, rensning av stödstrukturer, blästring och trumling av detaljer.

  • Utföra förebyggande underhåll av maskiner och tillhörande utrustning.

Din profil

Vi ser att du som söker har en relevant verkstadsteknisk utbildning samt 2-3 års arbetslivserfarenhet från tillverkande industri, gärna mot 3D eller skärande bearbetning.
Det är meriterande om du har arbetat med styrda CNC-maskiner. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på 3D-tekniken. Dessutom ser vi gärna att du har grundläggande erfarenhet från arbete i MPS-system.

B-körkort samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift, är ett krav.

Som 3D-operatör kommer du att arbeta såväl självständigt som i grupp. Detta ställer krav på att du är en kommunikativ, samarbetsvillig och ansvarstagande person. För att lyckas i rollen är du dessutom tekniskt lagd och du är van att lösa uppkomna problem. Vi ser också att du är noggrann, flexibel och att du har ett genuint intresse för dina arbetsuppgifter samt för bolaget som helhet.

Information och ansökan
Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Urval sker löpande.
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig från AxÖ Consulting, Olle Öijen tfn: 079-3373317. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-09-26.

Varmt välkommen med din ansökan!

PART OF THE XANO GROUP Lasertech är en del av börsnoterade XANO, som utvecklar, förvärvar och driver nischade teknikföretag med tillverknings- och utvecklingstjänster för industriprodukter och automationsutrustning. Verksamheten är uppdelad i tre affärsenheter och koncernen finns representerad i Norden, Estland, Nederländerna, Polen, Kina och USA. www.lasertech.se

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Karlskoga

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/148

Kontakt

Olle Öijen, 0793373317, se

Publicerat

2021-08-31

Sista ansökningsdag

2021-09-26

Dela detta jobb

logga
Lasertech söker 3D-operatör

AxÖ Consulting