teknikjobb.se

Laseroperatör till RZ Riboverken

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Laseroperatör till RZ Riboverken


RZ Riboverken har varit etablerat på marknaden i mer än 50 år. Inom RZ Gruppen är RZ Riboverken specialiserade på plåtbearbetningens alla processer och möjligheter. Här finns kompetens att driva kundunika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till den färdiga produkten. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av våra kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri, försvars- och rymdindustri, optik- och lasermätning, elektronik, förpackning och medicinteknik. Förutom vår tekniska kompetens, uppskattar kunderna alltid våra snabba och säkra leveranser.


Eterni Sweden AB söker nu efter en laseroperatör till RZ Riboverken i Västra Frölunda. Vi ser att du som söker tjänsten har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom produktion, verkstad eller tillverkande industri. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som laseroperatör kommer du att arbeta i RZ Riboverkens legoproduktion i Västra Frölunda. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utifrån arbetsordrar, läsa in program i maskinen, säkerställa att du har rätt material och ställa in maskinparametrar inför körning. Kvalitetssäkring i form av kontroll av mått och kvalitet ingår också i dina dagliga arbetsuppgifter. I rollen ingår truckkörning för att ta fram material till maskinen men även då man vid behov assisterar lastbilschaufförerna med att köra in material.  Arbetstiderna är förlagda under kvällstid. 

RZ Riboverken har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos RZ Riboverken. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att passa i rollen som laseroperatör hos RZ Riboverken ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet från någon form av industriarbete, med fördel som laseroperatör. Som person ser vi att du värdesätter ordning och reda och har en positiv inställning till arbete. Du är social, arbetsvillig och trivs i en roll med frihet under ansvar. Truckkort A och B är ett krav då truckkörning kommer att ingå i tjänsten. Det är även meriterande om du tidigare har kört en lasermaskin från Trumpf. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 

Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Ågren via josefine.agren@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Laseroperatör till RZ Riboverken

Eterni Sweden AB