teknikjobb.se

logga

LASEROPERATÖR TILL NIBE

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-12-18

Ansök nu

LASEROPERATÖR TILL NIBE

Vi förstärker nu vår plåtavdelning med ytterligare en laseroperatör med placering på NIBE AB i Markaryd.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer att arbeta på plåtavdelningen med planlaser. Arbetet är förlagt till skiftgång och du behöver kunna arbeta självständigt. Du kommer att ha ansvar över både ställ och kvalitetskontroller.

DIN BAKGRUND:

Goda kunskaper i ritningsläsning och laserprogrammering är grundläggande kompetenskrav.

Vi tror även att du har en verkstadsteknisk utbildning i grunden och har jobbat med laserskärning och programmering, helst med lasermaskiner av fabrikaten Salvagnini.eller Amada (inget krav)

Erfarenhet av stansning är meriterande då plåtavdelningen även inkluderar stansmaskiner av fabrikaten Salvagnini och LVD-Pullmax.

Du är som person initiativtagande, självständig, flexibel och behärskar svenska i tal och skrift.

Truckkort är önskvärt.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 18 december 2020. Ansökan sker via ”röd ansökningsknapp”, nedan". Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr 2019 och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Richard Lund

Ansvarig på plåtavdelningen

0433-27 3 000

richard.lund@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
LASEROPERATÖR TILL NIBE

NIBE AB