teknikjobb.se

logga

LASEROPERATÖR

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

LASEROPERATÖR

OM TJÄNSTEN:

Du kommer att arbeta på plåtavdelningen med fiberlaser. Arbetet är förlagt till skiftgång och du behöver kunna arbeta självständigt, men även tillsammans med annan laseroperatör. Du kommer att ha ansvar över både ställ och kvalitetskontroller.

DIN BAKGRUND:

Goda kunskaper i ritningsläsning och laserprogrammering är grundläggande kompetenskrav.

Vi tror även att du har en verkstadsteknisk utbildning i grunden och har jobbat med laserbearbetning och programmering. Vi använder oss av fiberlasermaskiner Salvagnini L3 och L5.

Erfarenhet av stansning är meriterande, då plåtavdelningen även inkluderar stansmaskiner av fabrikaten Salvagnini och LVD-Pullmax.

Du är som person initiativtagande, självständig, flexibel och behärskar svenska i tal och skrift.

Truckkort är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB i Markaryd är en modern industri med produktion och en omsättning på cirka 4,7 miljarder kr/år. Antalet anställda är cirka 1 350 personer.

Produktsortimentet består av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter ca 27 miljarder kr och har ca 18 500 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA,

KONTAKTPERSONER

Richard Lund

Ansvarig på plåtavdelningen

0433-27 3 000

richard.lund@nibe.se

Dela detta jobb

logga
LASEROPERATÖR

NIBE AB