teknikjobb.se

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara en del av våran administrativa grupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara administration och hantering av vårat lås- samt brandlarmsystem. Som person har du en hög servicenivå och är van att hantera kunder och leverantörer både direkt och via telefon. Då detta kommer vara ditt huvudsakliga arbetsområde ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter inom området.

I arbetsuppgifterna kommer du även fungera som stöd till funktionen för passer- och larmadministration.

KVALIFIKATIONER
Datorvana
Svenska i tal och skrift
Engelska i tal och skrift
Tidigare erfarenheter är meriterande B-körkort krävs


ÖVRIGT
Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Logga

Lås- och brandlarmsadministratör till Fastighetsavdelningen

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb